Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά: Νέο λογότυπο και blog

 
Η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου κα Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά  ανακοίνωσε την δημιουργία του δικού της blog για την προώθηση της υποψηφιότητας και του συνδυασμού της.
Επίσης το νέο λογότυπο δείχνει την πρόθεση της κ. Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά και την ανάγκη να ανταποδώσει στον τόπο της την ευκαιρία που της έδωσε να ζει ανάμεσα σε περήφανους ανθρώπους με φιλότιμο, αξίες και ανθρωπιά.  
 
Το λογότυπο του συνδυασμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης».

23 σχόλια:

  1. Καλη επιτυχια στην κα Σαμαρα και την ομαδα της.Μαθαινουμε οτι το ψηφοδελτιο της εχει αερα αλλαγης με νεα ατομα και δυνατες υποψηφιοτητες.Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλάζει σίγουρα. Θα δούμε προς τα πού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΟΟΟΟΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ....
    ΜΠΡΑΒΟ Η ΚΡΗΤΗ!
    ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλαζει σαν λογοτυπο γιατι στην ουσια παραμενει αψυχο. δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα θα το αλλάξεις κυρία κουμανδρακη το ξηρόμερο;
    Τοσο καιρό τι έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εικόνα του μπλογκ πιστεύω λέει πολλά!! Η κα Σαμαρά πιστεύω πως θα πάει το Ξηρόμερο μπροστά και όχι σε χρόνο σε δυνατότητες σε ευκαιρίες για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυρια σαμαρα αντι να αλλαζετε λογοτυπους στο συνδυασμο σασ και να καθεστε φαρδια πλατια σε χρυσεσ καρεκλεσ καντε μια βολτα εξω στουσ δημοτεσ του τοπου τησ καρδιασ σασ οπως λετε για να δειτε που καθετε ο λαος του ξηρομερου. αυτο να κανετε κυρια σαμαρα. και αν δε μπορειτε να πατε αμεσωσ σπιτι σασ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ γρηγορα βλεπουμε αλλαζεις λογοτυπους αρα η σκεψη σου δεν ειναι σταθερη. σκεψου να γινεισ και δημαρχινα καηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ; ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προχωρα τον αγωνα κ.ντινα το ξηρομερο αλλαζει κ μονο εσυ μπορεις να το αλλαξεις και ασε τα παπαγαλακια να τρογοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το Ξηρόμερο βουλιάζει κ ΚΟΥΜΑΔΡΑΚΗ και δεν βουλιάζει μόνο τους του βουλίζετε εσεις και η ανικανότητα να διοικήσετε πότε θα το καταλάβετε ότι δεν βγάζουν όλες οι Μέλισσες μέλι δεν μπορείτε να διοικήσετε το κατάλαβαν και οι πέτρες στο Ξηρόμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ντινα προχορα εισε η καλητερη εισε η διμαρχινα που χρηαζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άλλα ζει το Ξηρόμερο πρωτόγνωρα για το ήθος αυτου του Λαού.

    Άλλα ζεί αλλα ΔΕΝ ΖΕΙ!

    ΤΟ ΠΕΘΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΙΩΤΗΣ27 Μαρτίου 2014 στις 1:56 μ.μ.

    ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΕΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΨΥΦΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ντινα προχωρα.....μην μασας ...ωραια
    σελιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξενοδοχεια περιμεναμε blog μας προεκυψε,πλακα θα εχει να μας πει οτι θα γινουμε ολοι δημοσιογραφοι και θα δουλευουμε στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. fenete oti h k. koumandraki paizei me tin noimosini mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ελπιζω κυρια Σαμαρα Κουμανδρακη το πρωτο που θα γραψεται στο blog σας να ειναι μια εξηγηση για το ιντερνετ στο δημο.Μας εδιναν δωρεαν ιντερνετ και δεν πηρες χαμπαρι τιποτα,ουτε εσυ ουτε οι φωστηρες που εχεις διπλα σου,το blog σας ελειπε τρομαρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραιος δρομος για ν ρθειτε στα πηγαδια να μας παρετε την ψηφο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΤΙΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΕΤΙΑ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΡΜΕΝΕΣΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ -ΥΔΡΕΥΣΗ- ΦΩΤΙΣΜΟΣ- ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΑΕΔ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο