Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Με επιτυχία η Κοπή πίτας και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών



   Σήμερα Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, το πρωί πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, σε αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου  AΜΑΛΙΑ, στο Σύνταγμα, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
     Μέσα σε ένα  οικογενειακό ζεστό κλίμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Σκούρτας, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά........

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ.....



         Στη συνέχεια ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, και αφού διαπιστώθηκε απαρτία εξελέγη ομόφωνα το Προεδρείο της Γ.Σ. που αποτελούσαν οι: Σοφία Σκούρτα,  Βασίλειος Πανταζής και Αρετή Καρατσόλα.

      Αμέσως μετά πήραν το λόγο και μίλησαν για τα πεπραγμένα του Συλλόγου οι: Βασίλης Σκούρτας, Λάμπρος Τσαμποδήμος, Θεόδωρος Χολής, Αθανάσιος (Σάκιας) Καψογιώργος και ο Λεωνίδας Καραμπέκιος.
     Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δημήτρης Στεργίου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών.
   Ο Πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Δ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τα δύο τυχερά φλουριά της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσαν σε ισάριθμα κοσμήματα προσφορά του Εργαστηρίου Αργυροχρυσοχοΐας  Σπύρου και Γιώργου Γεροχρήστου, έπεσαν (μόνο το ένα) στην τυχερή Δήμητρα Τίγκα.
      Μετά την κοπή πίτας ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
      Και του χρόνου και καλή δύναμη στο νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι : 
Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιά πατήρ Βασίλειος Πόπης, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Τάκης Στεργίου, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ και συγγραφέας Νίκος Μήτσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης Ζορμπάς, ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας Θανάσης Αναγνωστέλος, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Χρυσόστομος Πατούλας, τον Σύλλογο Θυρρειωτών εκπροσώπησε η Σώζου Ελευθερία, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης οι: Χρήστος Γαζέτας και Γιώργος Κουβέλης, κ.α.
















































































































1 σχόλιο:

  1. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΩΝΟΠΙΝΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο