Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το αδιαχώρητο στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα. Χρόνια πολλά γυναίκες.


Με μεγάλη επιτυχία ο χθεσινός χορός του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα επ' ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των γυναικών και γέμισε ασφυκτικά το Κέντρο Ostrela. Το καλό είναι ότι τονώθηκαν και τα ταμεία του Συλλόγου από τα εισιτήρια εισόδου και από την πώληση όλων των λαχείων.....

Σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον, με πολύ όμορφη μουσική για όλα τα γούστα, και με έκπληξη εκ μέρους των γυναικών, ενός άνδρα χορευτή που λικνίστηκε στους ρυθμούς του techno bit, η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα, με χορό και τραγούδι και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι.
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Πυθαγόρας Σαμαράς, η Αντιδήμαρχος και υποψήφια για την Δημαρχία κα Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Ταμπάκης καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ξηρομέρου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα κ. Γεωργία Ταμπάκη λαβαίνοντας τον λόγο ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή διασκέδαση.




Η κ. Σαμαρά επίσης έλαβε τον λόγο και απεύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους και στον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα, δηλώνοντας ότι πάντα ήταν και θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του Συλλόγου. Επίσης τον λόγο έλαβε και ο κ. Ευστάθιος Τσαμπιέρης εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου, όπου έκανε μία αναφορά στις γυναίκες και ειδικά στην Ξηρομερίτισσα αγρότισσα.
Επίσης το παρόν έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, συνοδευόμενος από υποστηρικτές της υποψηφιότητας του.









Χρόνια πολλά γυναίκες. Και του χρόνου...
mytikaspress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο