Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Καταδίκες πρώην και νυν Αντιδημάρχων του πρώην Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου.

Με σχετική μας ανάρτηση στις 3 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ), σας είχαμε ενημερώσει για επικείμενη δίκη με κατηγορούμενους πρώην και νυν Αντιδημάρχους του πρώην Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραλείψεις σχετικά με την ύδρευση του τέως Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου.


Η δίκη έγινε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του Μεσολογγίου και σύμφωνα με πληροφορίες μας είχαμε καταδίκες με ποινές, τόσο φυλάκισης όσο και χρηματικές, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά.

Νεότερη ενημέρωση: εδώ
 
πηγή: mytikaspress.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η ιστορία με το νερό είναι πικρή, δεν μπορεί να ξέρεις αν αυτό με το νερό συναιβει απο αδιαφορία ή ανικανότητα .Το ότι πίναμε νερό κακής ποιότητας είναι το ένα κακό.Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι κάποιοι φταίνε γιαυτό . Δείτε πόσα κακά έφερε αυτό αυτούς που η δικαιοσύνη σε πρώτη φάση θεώρησε ένοχους η Δημοτική αρχή τους στήριξε νομικά που συμαίνει έξοδα σε δικηγόρο= ο δημότης πληρώνει πέντε χιλιάδες έκαστος η τιμωρία ο Δήμος θα επωμιστεί λογικά και αυτό το κόστος = ο δημότης πληρώνει η απόφαση δεν είναι μάλλον τελεσίδικη που σημαίνει ότι ο Δημότης θα συνεχίζει να πληρώνει και το τρελό κάποιοι ζητάνε ακόμα την ψήφο μας ...

    23 Μαρτίου 2014 - 8:08 μ.μ.

    Προσθήκη εικόνας προφίλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο