Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Με την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ο Τάσος Κατσιπάνος;

  

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Ξηρομερίτικης Ματιάς, τις τελευταίες μέρες είχαμε συναντήσεις του επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών κ. Ηλία Γεωργαλή με την κ.Τάσο Κατσιπάνο, όπου φαίνεται να συμφώνησαν για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου.....

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου ο κ Κατσιπάνος δεν διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες και σχεδόν τις επιβεβαίωσε...Τα βρήκαν λοιπόν από τι φαίνεται  Γεωργαλής και Κατσιπάνος και συνεχίζουν μαζί. Μένει να επιβεβαιωθεί αυτό και από τις επίσημες ανακοινώσεις.
Αρα όπως σωστά είχαμε προβλέψει οι συνδυασμοί θα κατέβουν θα είναι 4. 

Τώρα πως θα λειτουργήσει αυτό το σχήμα με τον δεξιό Τάσο Κατσιπάνο και την αριστερή ιδεολογία της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών  μένει να το δούμε. Είναι πάντως ένα θέμα....


 Το τρίτο μάτι
ksiromeritikimatia

16 σχόλια:

  1. Και η γεφυρα γοργοπαταμου ,με την συνεργασια δεξιων αριστερων ανατιναχθηκε.εχετε να πειτε τπτ γιαυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ,Η ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ κ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΩ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ . ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν ένα κοινό αγαπητό ξηρόμερο και αυτό αρκεί, είναι και οι δυο ενάντια στους κλέφτες. Ενάντια στο κατεστημένο, ενάντια στο χρήμα και τους πουλημένους. Αυτό αρκεί αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ κεφάλι ψηλά και συνείδηση καθαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενασ ξηρομεριτησ που δεν υπολογιζη ουτε δεξια ουτε αριστερα ουτε πασοκ11 Μαρτίου 2014 στις 5:04 μ.μ.

    ο τασοσ μπορει να ειναι κοντοσ στο μποι αλλα εχει υψιλα φρονιματα και αξιεσ.γι αυτο και διαχορισε την θεσητου απο την υπαρχουσα δημοτικη αρχη και δεν διαπραγματευτικεξανα μαζιτουσ.σε αντιθεση με αλλουσ συμβουλουσ που κατηγορουσαν δημοσια την δημοτικη αρχη μεχρι χθεσ και σημερα τα κανουν ολα γαργαρα και δηλωνουν υποψοιφηει ξανα με το ιδιο ψηφοδελτιο.γιαυτο μην ανησιχιτε αν ο τασοσ θα ταιριαξει με τουσ αριστερουσ.απλα αυτοσ οπωσ και το μεγαλητερο ποσοστο του ξηρομερου ξερουν να επιλεγουν τουσ καλιτερουσ.και κατι ακομα ο τασοσ εκει που εφτυνε δεν γυρισε μετα να γλυφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ορμα Τασαρα μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι μαζι εναντια στα λαμογια,δν υπαρχουν κοματικες νταμπελες εδω,αρκετα οι λασπες του διχασμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ Ο ΤΑΣΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΙ?ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι μαζι να ξεβρωμισει ο τοπος και ολοκληρη η Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αυθαρτοι στην συμπολιτεια,και ολοι οι διευθκρμενοι απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. POLU SWSTH KINHSH.GENIETE KATI KALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυναμη και πιστη για κατι καλο,ειμαστε μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΑΣΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΜΕ ΠΙΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΣΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ.
    Ο ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ , ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ-ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ - ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....,ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΞΙΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ , ΣΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΤΑΜΠΟΥ" Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασίλη η σειρά σου. Δεν μπορώ να σε φανταστώ αλλού.Τους άλλους τους είδες και τους γνώρισες πολύ καλά.Μη μας απογοητεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
    ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο