Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αποστόλης Πανταζής: μιλά για τον Αίολο Αστακού και τους φιλάθλους


Ο Αποστόλης Πανταζής μας έστειλε αποκλειστικά από την Νιγηρία που βρίσκεται την παρακάτω ανακοίνωση:
Αγαπητοί Φίλοι,
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ομάδας μας ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ,καθώς της ανακοίνωσης από τον Αξιόλογο και έμπειρο παίχτη μας Γιάννη Σταμόπουλο θα ήθελα να συμπληρώσω τα κάτωθι :......


Αυτός ήταν ο 4ος αγώνας που δώσαμε με τον Χαρίλαο Τρικούπη από τον οποίο απουσίαζα στο εξωτερικό λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων .Στους προηγούμενους 3 αγώνες ήμουν παρών και θα φροντίσω να παρίσταμαι και στον επόμενο και τελευταίο  που θα διεξαχθεί στον Αστακό στις 15/03/2014.
Η ομάδα μας κάνει πάντοτε δυναμικές εμφανίσεις και οι φίλαθλοι με αξιοπρέπεια συμπαραστέκονται δίχως ποτέ να ενοχλούν ή να αγγίξουν παίχτη ή οπαδό της αντίπαλης φιλοξενούμενης ομάδος και αυτό έχει επιβεβαιωθεί και από τις σχετικές αναρτήσεις σε BLOGS όπως και αυτή του Χαρίλαου Τρικούπη μετά τον τελευταίο αγώνα στον Αστακό όπου επιβεβαιώνει το καλό και ασφαλέστατο κλίμα. 
Το Διοικητικό συμβούλιο, οι άνθρωποι ασφαλείας μας , εγώ προσωπικά με την παρουσία Αστυνομίας ήμασταν και στους 2 αγώνες παρών στο γήπεδο μας ,στον Αστακό, διασφαλίζοντας στο ακέραιο την ασφάλεια όλων και περισσότερο των φιλοξενούμενων δίχως να επιτρέψουμε το παραμικρό αρνητικό συμβάν κρατώντας τον λόγο μας μετά από φιλικές και ανδρικές συζητήσεις που είχαμε με τον ΔΣ του Χαρίλαου και με τον Πρόεδρο Κύριο Ρεπάσο  τον οποίο γνώρισα δια μέσω του Δικηγόρου μας Κυρίου Φραίμη και τον οποίο εκτίμησα από την πρώτη στιγμή.

Όπως προανέφερα απουσίαζα από τον προχθεσινό αγώνα στο Μεσολόγγι αλλά φρόντισα δια μέσω ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας να έχω άμεση επαφή με ήχο και εικόνα. Σίγουρα η ομάδα μας έχασε για λόγους που εμείς θα αναλύσουμε και θα κινηθούμε ανάλογα. Είναι όμως όντως λυπηρό να αντικρίζουμε βία στο γήπεδο, σε ένα Μεσολόγγι αρματωμένο από όλα τα σώματα ασφαλείας και να μην καταφέρνουν να αποτρέψουν άσχημα γεγονότα όπως οφείλουν,  πράγμα το όποιο εμείς καταφέραμε να διασφαλίσουμε στον Αστακό.
Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε τα όσα λέγονται για τον Γιάννη Σταμόπουλο, αντιθέτως μάλιστα οι οπαδοί του Χαριλάου απειλούσαν και έβριζαν συνεχώς όχι μόνο τον Γιάννη ,τον  προπονητή και καθώς επίσης όλους του παίχτες και φιλάθλους , άνανδρα εκμεταλλευόμενοι  την έδρα τους. Εάν ο Γιάννης Σταμόπουλος (παρατυπούσε ) στον αγωνιστικό χώρο, η άψογη διαιτησία από τους 2 εμπείρους και αξιόλογους διαιτητές ήξερε πολύ καλά τι να κάνει και δεν χρειαζόμαστε καμία κριτική από φθηνές αναρτήσεις του Χαριλάου. 
Εμείς οι άνθρωποι του Αίολου και ήθος και χαρακτήρα έχουμε,  και θα φροντίσουμε να διεξαχθεί  ο αγώνας πάλι με ασφάλεια στον Αστακό στις 15/03/2014 όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την άνοδο στην Γ Εθνική γιατί μας αξίζει . Μερικές ήττες είναι καλύτερες κι από νίκες ,δυστυχώς μερικές νίκες είναι χειρότερες κι από ήττες. Στον Αστακό λοιπόν στις 15/03/2014.
  Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,                                                           Απόστολος Πανταζής

 basket247

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ. ΥΨΩΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές για ένα αθλητικό γεγονός.
    Δεν είναι σωστό να δημιουργείτε κλίμα και νέοι άνθρωποι και μικρά παιδιά να ξεσηκώνονται και να περιμένουν με περίσσια φανατισμού τον αγώνα.
    Σπέρνεται ανέμους και ενδεχομένως να θερίσετε θύελλες.
    Ο Αίολος Αστακού έχει καλή ομάδα και αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του θα νικήσει, αν όχι απλά θα χάσει και η ήττα είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα και θα την αποδεχτούμε αν ω μη γένητο έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο