Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Συγκινητική για την ΑΙΧΜΗ η εκδήλωση του συλλόγου "Αρχαία Καλυδώνα"

Η εφημερίδα τιμήθηκε για την προσφορά της στην ενημέρωση και την πολύχρονη συνεργασία της

ΒΑΣΩ ΒΗΤΑ: Από την απονομή τιμητικής πλακέτας στην ΑΙΧΜΗ

Άκρως επιτυχημένος και με πολύ κέφι ο χορός

    Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο πολιτιστικός σύλλογος του Ευηνοχωρίου «Αρχαία Καλυδώνα», σε γνωστό κέντρο του Κρυονερίου......


       Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που απόλαυσε τα εκπληκτικά εδέσματα και διασκέδασε με την εκλεκτή μουσική, ενώ τα μικρά παιδιά έδωσαν έναν ιδιαίτερο τόνο με τις αποκριάτικες στολές και τον χορό τους. Στην εκδήλωση έγινε και ένας μικρός απολογισμός του έργου του συλλόγου για τον τελευταίο χρόνο, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς αναδεικνύει την περιοχή και τις ομορφιές της. Ο πρόεδρος Σ. Ζαρκάδας και τα μέλη του συλλόγου, ακούραστα εργάζονται, όχι μόνο για να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα της περιοχής, αλλά εντοπίζουν και τα προβλήματα, στη λύση των οποίων προσπαθούν να συμβάλλουν. Δεν ξεχνούν όμως και τους ανθρώπους που με το δικό τους τρόπο προσφέρουν σε αυτό τον τόπο. Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε να απονείμει τιμητική πλακέτα, σε όσους βάζουν ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και σε όσους, με τον τρόπο τους, έχουν γράψει τη δική τους μικρή ιστορία. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό κομμάτι της εκδήλωσης που έχει θεσπίσει ο σύλλογος και πάντα είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική ενότητα.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον φοροτεχνικό Χρ. Κόρρα, για την αφιλοκερδή βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογο, σχετικά με τα φορολογικά του θέματα, στην εφημερίδα «Το Κρίκελο», οι συντελεστές της οποίας έχουν παραχωρήσει μια στήλη στο σύλλογο προκειμένου να αναδεικνύει τα θέματα που θεωρεί σημαντικά, στην κυρά Λένη Παπανικολάου, από το Ευηνοχώρι, η οποία ήταν για πολλά χρόνια η μαμή του χωριού, και βοήθησε να έρθουν εκατοντάδες Ευηνοχωριτάκια στον κόσμο και στον επιχειρηματία Β. Ζαχαρόπουλο, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση ανθέων και φυτών και προσέφερε δέντρα για την δεντροφύτευση της πλατείας.
      Ξεχωριστή και συγκινητική, για τον εκδότη και τους συντελεστές, ήταν και η απονομή τιμητικής πλακέτας στην εφημερίδας μας, για την πολυετή προσφορά της στο χώρο της ενημέρωσης. Όπως υπογράμμισαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, η ΑΙΧΜΗ κατέχει μια ιδιαίτερη θέση όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρο το νομό, για την αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, αφού βρίσκεται πάντα δίπλα στα προβλήματα του τόπου, τα οποία αναδεικνύει, με στόχο αυτά να φθάσουν στα αρμόδια αυτιά και να βρουν τη λύση τους, αλλά αναδεικνύει και όλους όσους προσπαθούν να προσφέρουν στο τόπο τους, όπως είναι ο σύλλογος «Αρχαία Καλυδώνα».          Την τιμητική πλακέτα στην ΑΙΧΜΗ απένειμε ο πρόεδρος Ν. Ψεύτης και το τοπικό συμβούλιο του Ευηνοχωρίου, με την ευχή σε όλους τους συντελεστές να συνεχίσουν με περισσότερη δύναμη το έργο τους, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι μέσω της ΑΙΧΜΗΣ έχουν αναδειχθεί μια σειρά ζητημάτων του Ευηνοχωρίου, πολλά από τα οποία ήταν άγνωστα ακόμα και στους αρμοδίους.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Π. Κατσούλης, καθώς και άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι όπως οι: Ν. Καραπάνος, Γ. Τέγας, Π. Παπαδόπουλος, αλλά και αρκετοί νυν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Το χορό άνοιξε ο γηραιότερος της ομάδας των αρματωμένων ο Κ. Παπατσίρος, ο οποίος παρά την μεγάλη ηλικία του, καταφέρνει ακόμα να συνυπάρχει αρμονικά με τους νέους αρματωμένους, που πολλών η ηλικία δεν ξεπερνά τα 20 χρόνια.











ΒΑΣΩ ΒΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο