Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΣΤΑΚΟΣ: Του βούτηξε την κάρτα και έκανε αναλήψεις!

         Ένας κάτοικος του Βασιλόπουλου Αστακού, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης κλοπής κάρτας ανάληψης χρημάτων επαγγελματία από το ίδιο χωριό.
     Σύμφωνα με πληροφορίες τον Ιανουάριο ο δράστης, φέρεται να αφαίρεσε από το κατάστημα του θύματος την κάρτα ανάληψης μαζί με ένα χαρτάκι όπου ήταν γραμμένο το PIN και από τότε μέχρι σήμερα έκανε τρεις φορές αναλήψεις ποσού περίπου 1.500 με 2.00 ευρώ.....



       Από την Αστυνομία έγιναν έρευνες και με την βοήθεια των όσων είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας απ’όπου γίνονταν οι αναλήψεις, κατάφερε να φτάσει στον δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε αρμοδίως και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. Φίλιππος Τσόμπος20 Μαρτίου 2014 στις 3:56 μ.μ.

    Οι πληροφορίες σας, είναι επό επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας; αλλιώς θα πρέπει να είστε προσεκτικότεροι διότι όπως πληροφορούμαστε, ο δράστης ΔΕΝ είναι από το Βασιλόπουλο αλλά από γειτονικό χωριό. Θα παρακαλούσα να το διασταυρώσετε και να επανέλθετε με νέα ανάρτηση αν όντως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και τούτο διότι, οι κοινωνίες είναι μικρές και στιγματίζεται κόσμος αδίκως. Εν προκειμένω, στο Βασιλόπουλο τα άτομα ηλικίας 38 ετών μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
    Φιλικά,
    Φίλιππος Τσόμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο