Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ποιες έκαναν θραύση τα τελευταία 15 χρόνια στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Από την Liz Hurley το 1997 μέχρι και την Gwyneth Paltrow το 2012, δεκάδες δημιουργίες που άφησαν εποχή στο κόκκινο χαλί για την διαχρονικότητα, την μαγεία τους και το design τους.

Hugh Grant and Elizabeth Hurley 1995
Μετά το φόρεμα με τις παραμάνες η Hurley το γύρισε στο παλιό χολυγουντιανό γκλάμουρ και έκανε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις που έχουν γίνει ποτέ στο χαλί.




Nicole Kidman και Tom Cruise (1997)
Ολοι οι δημοσιογράφοι μόδας μιλούσαν για το υπέροχο φόρεμα της φτιαγμένο από τον John Galliano για τον Christian Dior. Και όχι για το οτι ήταν δίπλα στον Tom Cruise.




Nicole Kidman και Tom Cruise (2000)
Ναι ίσως το φόρεμα φαίνεται κάπως, αλλά τότε ανακυρήχθηκε ως πρωτοποριακό και έδωσε το στάτους στην Νικόλ Κίντμαν που θα της έδιναν οι ρόλοι τα επόμενα χρόνια.



Renee Zellweger (2001)
H καλύτερη μακράν εμφάνιση της Renee στο χαλί που τόλμησε να βάλει καναρινί κίτρινο .......
και έμοιαζε με σταρ της χρυσής εποχής του σινεμά.




Julia Roberts (2001)
Η vintage τουαλέτα του Valentino έχει αντιγραφεί χιλιάδες φορές από νύφες. Η Julia όμως επαναστάτης όπως πάντα, αρνήθηκε να φορέσει μια custom-made τουαλέτα και προτίμησε αυτή τη δημιουργία του οίκου από το 1982.




Kate Winslet (2002)
Οπτασία στα κόκκινα, παλιό Χόλυγουντ και πάθος, ήταν οι λέξεις που έρχονταν στο μυαλό με την εμφάνιση της Kate Winslet. Ερωτευμένη στο μπράτσο του σκηνοθέτη άνδρα της έβαλε τον σχεδιαστή Ben De Lisi στον χάρτη φορώντας το φόρεμα αυτό.




Jennifer Lopez (2003)
Είναι η εποχή των Bennifer, και η Lopez φοράει μια μινιμαλ δημιουργία του Valentino σε οινοπνευματί και τρελαίνει τον κόσμο της μόδας, αποδεικνύοντας οτι η Jenny from the block μπορεί να γίνει σικάτη.




Kate Hudson (2003)
Μια στάρλετ γεννιέται, η Hudson πανέμορφη με χρυσή τουαλέτα Versace που έχει αντιγραφεί πολλές φορές έκτοτε.




Julianne Moore (2003)
Σμαραγδί τουαλέτα Yves Saint Laurent για μια από τις ομορφότερες κοκκινομάλλες του Χόλιγουντ. Και μια εξαιρετική ηθοποιό. Η Julianne Moore κατάφερε να εντυπωσιάσει.




Charlize Theron (2004)
Λευκή τουαλέτα με ουρά, κρύσταλλα σβαρόφσκι και καταπληκτικό μαύρισμα. Και όλα αυτά μαζί με ένα Όσκαρ για μια καταπληκτική ερμηνεία στο Monster το 2004 ήταν η χρονιά της Charlize Theron.




Hilary Swank (2005)
Ο Guy Laroche ξανάήρθε στο προσκήνιο με αυτήν την υπέροχη σκούρη μπλέ τουαλέτα με την ανοιχτή πλάτη που φόρεσε η Swank. Η βραδιά της έκλεισε πολύ ωραία, καθώς κέρδισε και το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου.




Michelle Williams (2006)
Είναι η χρονιά του Brokeback Mountain, η Williams είναι ερωτευμένη με τον Heath Ledger και υποψήφια για βραβείο Β'γυναικείου ρόλου. Δεν το κέρδισε, αλλά η τουαλέτα αυτή της Vera Wang έμεινε στην ιστορία για το χρώμα και το κόψιμο της.




Penelope Cruz (2007)
Τα πολλά φρου-φρου συνήθως είναι αποτυχία αλλά αυτό το φόρεμα της Κρουζ από τον οίκο Versace ήταν απλά “ποίημα” όπως είπαν οι δημοσιογράφοι στο κόκκινο χαλί.




Marion Cotillard (2008)
Ένα από τα πιο θεατρικά και παράλληλα πιο σικάτα φορέματα της δεκαετίας. Jean Paul Gaultier για την γαλλίδα Marion Cottilard που κέρδισε το Όσκαρ για τον ρόλο της ως Edith Piaf.




Mila Kunis (2011)
Μια καταπληκτική τουαλέτα, σε ένα επικίνδυνο χρώμα το μωβ της λεβάντας που η Kunis όμως το φόρεσε με άνεση. Από τον οίκο της Elie Saab.


Gwyneth Paltrow (2012)
Την θυμόμαστε το 1999, όταν κέρδισε το Όσκαρ για τον ρόλο της στον Ερωτευμένο Σαίξπηρ με μια εμφάνιση με ροζ ταφτά που θύμιζε τούρτα. Το 2012 όμως η Paltrow έμαθε στο Χόλιγουντ τι θα πει μινιμαλιστικό στιλ με αυτή την εκπληκτική λευκή τουαλέτα Tom Ford, που συνοδευόταν με ιδίου χρώματος κάπα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο