Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Πάλαιρος: Θρήνος για το χαμό των συμπατριωτών τους - Δείτε το συγκλονιστικό VIDEO


      Αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή προσπαθώντας να περάσουν στην Ιταλία. Οι διακινητές, τους υποσχέθηκαν την μεταφορά από τα παράλια στην Πάλαιρο σε ένα άλλο καράβι που θα τους παραλάμβανε.
     Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους και έτσι σήμερα το πρωί στην προσπάθειά τους να επιβιβαστούν στο σκάφος που θα τους μετέφερε, αυτό ανατράπηκε με αποτέλεσμα 27 αλλοδαποί να βρεθούν στην θάλασσα........




      Οι 15 κατάφεραν να βγουν στην στεριά αλλά δυστυχώς δώδεκα συμπατριώτες τους μεταξύ τους και τέσσερα παιδάκια δεν τα κατάφεραν αφού παγιδεύτηκαν μέσα στο σκάφος. Το όνειρό τους σταμάτησε στην θάλασσα που τους στέρησε την ζωή.
      Οι αρχές που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν στο σημείο σήμερα το πρωί και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστούν και να ανασυρθούν οι σωροί των άτυχων αλλοδαπών.
     Στο σημείο της τραγωδίας όλοι παρακολουθούσαν βουβοί την επιχείρηση. Η οργή έντονη για τους διακινητές που άφησαν να πεθάνουν στην θάλασσα τόσες ψυχές. Ο θρήνος για τον χαμό των συμπατριωτών τους μεγάλος.

http://pamepreveza.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο