Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παρών δηλώνει ο Αλέξανδρος Φραίμης για το δήμο Ξηρομέρου

    Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου εξέφρασε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Φραίμης. 
Ερωτηθείς σχετικά, ανακοίνωσε πως:

     «Είμαι δικηγόρος και προς το παρόν με ενδιαφέρει η μαχόμενη δικηγορία, όμως δεν σας κρύβω ότι είναι πάρα πολλοί, αυτοί που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και με παροτρύνουν να βάλω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Ξηρομέρου..............


    Είναι τιμή μου να ακούω ανάλογες κουβέντες, αλλά παράλληλα και μεγάλη ευθύνη. Γιατί οι ευθύνες σε μια θέση όπως αυτή είναι τεράστιες. Σας διαβεβαιώνω όμως, πως τις ευθύνες δεν τις φοβήθηκα ποτέ.
        Σας λέω λοιπόν ότι  ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου και όταν έλθει η ώρα και αφού δημοσιοποιηθεί ο νέος εκλογικός νόμος για τις δημοτικές εκλογές, τότε θα ανακοινώσω και επίσημα τη θέση μου».

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τώρα ΝΑΙ !
Η Πατρίς Εσώθη !

Ανώνυμος είπε...

Πανταχού απών από τα χιλιάδες προβλήματα του δήμου. Καμμία θέση για τα μεγάλα ζητήματα για τα οποία ο δήμος μας συζητήθηκε ανά το πανελλήνιο. Δεν άνοιξε το στόμα του να μας πει τη θέση του για οποιοδήποτε θέμα.Δηλώνει παρών. Καλώς ορίσατε κύριε Φραίμη από τη χρόνια απουσία.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ παλιομοδίτικο όλο αυτό. Ειδικά εκείνο "με σταματάν στο δρόμο και μου λένε να κατέβω" έρχεται κατευθείαν από τη δεκαετία του 50.

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε, τέτοιοι άνθρωποι ταιριάζουν στον Δήμο Ξηρομέρου και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ, ΠΑΡΩΝ, ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΚΥΡΙΕ, ΕΛΕΟΣ, ΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

"αφού δημοσιοποιηθεί ο νέος εκλογικός νόμος για τις δημοτικές εκλογές". Δηλαδή να δω αν με συμφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Μεινε στην μαχομενη δικηγορια.για
δημαρχος αν αποσαφινηστει πως θα
παμε στις εκλογες να βαλεις στο
μεσολογι εκει που ριχνεις χρονια
την ψηφο σου.

Ανώνυμος είπε...

8.40 τουλάχιστον τα λεφτά του τα ρίχνει στον Αστακό και στα χωριά που ζει και μεγάλωσε ... εσυ που είσαι... μετανάστης.. και θέλεις να μας ορίσεις τον τόπο μας

Ανώνυμος είπε...

το αν τους συμφέρει κοιτάνε όλοι κ. 7.52 . Ο Φραίμης πάντως θα τους σαρώσει έτσι και βάλει... είτε το θέλεις , είτε όχι είναι αποδεκτός απο μεγάλη μερίδα . Εξαλλου βαρεθήκαμε τους άλλους καλοφαγάδες. Αυτός ξέρει κατα που είναι τα χωριά μας και ξέρουμε που θα τον βρούμε.