Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μαρία Τριανταφύλου: Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό στο Καινούργιο

Δελτίο Τύπου

     Στο Καινούργιο Τριχωνίδας βρέθηκε η κ. Μαρία Τριανταφύλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού.
    Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός  και την προσπάθεια να ανακτηθεί η πίστη των αγροτών προς το συνεταιριστικό κίνημα.
    Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρωγός των προσπαθειών και των πρωτοβουλιών του συνεταιρισμού  στην κατεύθυνση αυτή. Μίλησε αναλυτικά για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη στήριξης του εισοδήματος των μικρομεσαίων αγροτών, με τιμές πάνω από το κόστος παραγωγής, την σύνδεση των επιδοτήσεων με την παράγωγη και την ποιότητα των προϊόντων, την ανάπτυξη των υποδομών παραγωγής και διάθεσης προϊόντων και τέλος για τη δημιουργία τράπεζας ειδικού σκοπού...........



   Κοινή πεποίθηση όλων ήταν πως στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, η επιτυχία της λειτουργίας των συνεταιρισμών και της ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διέξοδο της χώρας από τη κρίση.
       Τέλος η κ.Τριανταφύλλου σημείωσε  πως για τον ΣΥΡΙΖΑ η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μπορεί να συμβεί και  θα συμβεί, μόνο με την ανατροπή των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στη Τρόικα. Αυτή η ανατροπή έχει  ξεκινήσει από τον αγώνα των  πολιτών που γκρέμισε τον δικομματισμό και πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα. Σε αυτή τη κατεύθυνση ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει όλες του τις δυνάμεις και καλεί όλο τον ελληνικό λαό.
      Το ίδιο απόγευμα βρέθηκε σε καφέ της περιοχής με μέλη της οργάνωσης μελών Τριχωνίδας και συνομίλησε με ντόπιους για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.


Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο