Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Eγκατέλειψε τρέιλερ με κλοπιμαία…

Το τρέιλερ που είχε προσδεμένο στο Ι.Χ αυτοκίνητό του εγκατέλειψε στην περιοχή των Καλυβιών του Δήμου Αγρινίου ένας 61χρονος Ρομά την περασμένη Παρασκευή, όταν αντιλήφθηκε πως ακολουθείται από αστυνομικό όχημα.
Συγκεκριμένα, στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου ακολούθησαν ως ύποπτο το Ι.Χ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τράπηκε σε φυγή με αυτό, αφήνοντας πίσω του ένα τρέιλερ φορτωμένο με αντικείμενα.Από την προανάκριση προέκυψε πως πρόκειται για άνδρα Ρομά 61 ετών, κάτοικο Αγρινίου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Τα αντικείμενα που βρέθηκαν και που πιθανότατα πρόκειται
για κλοπιμαία, είναι:Ένα δίπορτο ψυγείο λευκό, δύο τσίγκινα δοχεία με 17 κιλά μέλι το κάθε ένα, δύο ανοξείδωτα καζάνια, μία μπουκάλα υγραερίου, μία ζώνη πρόσδεσης χορτοκοπτικού μηχανήματος, ένας μεταλλικός τρίποδας, μία βαριοπούλα και ένα μεταλλικό φλόγιστρο. Τα αντικείμενα φυλάσσονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου.
Σε περίπτωση που κάποιος υποψιάζεται πως κάποιο από τα αντικείμενα πιθανόν του ανήκει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου στο 26410-22520.
http://www.agrinionews.gr

1 σχόλιο:

  1. μμμμμ... το ειδα σημερα το τρειλερ στην αστηνομικη διεύθυνση απ'εξω... περιεργο μου φανταζει !!!!!! ποτε προλαβε και το ξεκοτσαρισε απο την κοτσαδουρα και τραπηκε σε φυγη .. ποσο κοντα του ηταν η ασφαλεια ?μας εχουν ριμαξει οι ρομα ... κα;ι ολα πανε μηνηση κατα αγνωστου .. ,μηπως η πολιτια πρεπει να χασει ενα ελαχιστο ποσο απο την ελαστκοτητα της ? ας το κρινει ο εισαγγελέας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο