Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΗΜ.ΑΡ. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα

Ανακοίνωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜ.ΑΡ. εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για τη στάση της στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η παρέμβαση της δεν γίνεται με αφορμή κάποια διεργασία σε τοπικό επίπεδο αλλά με αφορμή εκδήλωση στην Αθήνα προ ημερών. Ωστόσο ο χρόνος που επιλέχθηκε να γίνει, μετά από δημοσιεύματα που αφορούσαν την παρουσία του δημάρχου Αγρινίου στη συγκεκριμένη ημερίδα, προκαλεί εύλογους συνειρμούς για την πραγματική στόχευση της ανακοίνωσης. «Όσον αφορά το  Νομό μας, όταν έρθει η ώρα η Οργάνωση μας με δημοκρατικές διαδικασίες θα αποφασίσει και θα τοποθετηθεί απέναντι στις αυτοδιοικητικές κινήσεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο του Λαού της Αιτωλ\νίας στις επερχόμενες εκλογές» αναφέρει η ΔΗΜ.ΑΡ. θέλωντας προφανώς να διαμηνύσει πως δεν υπάρχουν τετελεσμένα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 έγινε στο ξενοδοχείο 
PARK  στην Αθήνα η Ημερίδα  τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για την Αυτοδιοίκηση. Στην  Ημερίδα  αυτή έλαβαν μέρος δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί παράγοντες από όλη την Ελλάδα.
Όσον αφορά τη  θέση του κόμματος στις επερχόμενες δημοτικές  εκλογές αυτή εκφράσθηκε από τη δήλωση του Προέδρου Φ. Κουβέλη, ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. θα στηρίξει τη συγκρότηση σε όλη την Ελλάδα ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών κινήσεων προοδευτικής κατεύθυνσης, που στηρίζονται στην αυτενέργεια  των πολιτών πάνω και πέρα από κομματική προτίμηση στη βάση αυτοδιοικητικών προοδευτικών προγραμμάτων.
Όσον αφορά το  Νομό μας, όταν έρθει η ώρα η Οργάνωση μας με δημοκρατικές διαδικασίες θα αποφασίσει και θα τοποθετηθεί απέναντι στις αυτοδιοικητικές κινήσεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο του Λαού της Αιτωλ\νίας στις επερχόμενες εκλογές.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μία κορυφαία δημοκρατική και συμμετοχική διαδικασία όπου τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν οι πολίτες και μόνο αυτοί. Εμείς με σεβασμό προς το θεσμό της  Αυτοδιοίκησης που σήμερα  απαξιώνεται από τις πολιτικές της Κυβέρνησης θα σταθούμε δίπλα στους ενεργούς πολίτες για μία ανεξάρτητη και προοδευτική Αυτοδιοίκηση.
Αγρίνιο 25 Νοεμβρίου 2013
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο