Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τον έπιασαν στο Ρίβιο (Παπαδάτου), με 5 τόνους παράνομα ξύλα από βελανιδιές

         
    Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει καθημερινά το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ σε ότι αφορά την προστασία-πρόληψη-καταστολή του Δασικού μας πλούτου. Ειδικότερα στην πάταξη της παράνομης υλοτομίας.
        Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 30/11/2013, υπάλληλοι του Δασαρχείου Αμφιλοχίας σε συνεργασία με το αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, ακινητοποίησαν επί της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας - Αγρινίου στην περιοχή Ρίβιο, ΙΧ φορτηγό τις πρώτες πρωινές ώρες να μεταφέρει 10 Χ.Κ.Μ (5 τόνους) δρυός βελανιδιάς παράνομα υλοτομημένα................      Αμέσως ακολουθηθήκαν οι νόμιμες διαδικασίες κατάσχεσης και αυτοφώρου. Οι παράνομοι υλοτόμοι θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

         Να επισημάνουμε ότι οι ενέργειες αυτές του Δασαρχείου Αμφιλοχίας ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις υπηρεσίες της πολιτείας για την τήρηση της νομιμότητας για το κοινό καλό και υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος.


1 σχόλιο:

  1. μπραβο στο δασαρχειο !!!!!! ππλυ καλα κανανε την δουλεια τους . να δουμε η εισαγελια τι θα κανει .... εκει ειναι ολη η δουλεια . αναμενουμε νεα . η ελαστικοτητα του νομου εχει διατηρησει κατα καποιο τροπο την ανεξελεκτη παρανομια . ετσι πιστευω εγω και η πληοψηφια των πολιτων εδω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο