Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Στις κάλπες σήμερα οι μηχανικοί του ΤΕΕ Στις κάλπες σήμερα οι μηχανικοί του ΤΕΕ


Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί η μηχανικοί στην Αιτωλοακαρνανία. Η συμμετοχή τόσο στο Αγρίνιο όσο και στο Μεσολόγγι κρίνεται ικανοποιητική. Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 8 το πρωί και οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

 Σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας οι οποίες πραγματοποιούνται σήμερα
αi) Τα εκλογικά Τμήματα είναι δύο (2). Ένα στο Μεσολόγγι στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας κι ένα στο Αγρίνιο στο κτίριο του ΤΕΕ.
ii) Η ψηφοφορία αρχίζει στις 8:00 και τελειώνει στις 19:00.
iii) Τα τακτικά μέλη ....................
ψηφίζουν για όλα τα όργανα ενώ τα ομότιμα (συνταξιούχοι) ΔΕΝ ψηφίζουν για κανένα όργανο.
iv) Η σταυροδοσία έχει ως εξής:
για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Αιτ/νίας μέχρι δώδεκα (12) σταυροί.
Για την Κεντρική Αντιπροσωπεία μέχρι ένας (1) σταυρός για την Αιτωλοακαρνανία και μέχρι τρεις (3) σταυροί για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Για το Πειθαρχικό του ΤΕΕ Αιτ/νίας μέχρι τρεις (3) σταυροί.
Για το Ανώτατο Πειθαρχικό μέχρι δύο (2).
Για τις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων μέχρι τρεις (3).
v) Κάθε μέλος του ΤΕΕ ψηφίζει αυτοπροσώπως και η ταυτότητά του διαπιστώνεται από την αστυνομική ταυτότητα ή το δελτίο μέλους ΤΕΕ ή το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης.
vi) Τυχόν οφειλές προς ΤΕΕ ή ΤΣΜΕΔΕ δεν αποτελούν εμπόδιο για την ψήφο.

Ο κ. Ρόκος πρόεδρος του ΤΕΕ σε δηλώσεις του στο AgrinioNet.gr χαρακτηρίζει ικανοποιητική τη μέχρι τώρα συμμετοχή η οποία όπως υποστηρίει στο AgrinioNet.gr ΅βέβαια ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που έρχονται από την περιφέρεια και συμμετέχουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Στη σημερινή εκλογική διαδικασία κρίνεται τόσο για το Περιφερειακό Τμήμα η συνέχιση μιας διοικησης από το 2010-2013, προκειμένου το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας να ενδυναμωθεί περιατέρω και να συνεχίσει τα βήματα τα οποία είχε χαράξει, αλλά και γενικώς στη χώρα εκείνο που κρίνεται είναι εάν πράγματι θα προχωρήσουμε σε μεταρυθμίσεις ή θα οπισθοδρομήσουμε σε καταστάσεις που είχαμε. Στόχος όλων των μηχανικών και των υποψηφίων είναι να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική και σύγχρονη τεχνική και παραγωγική διαδικασία΅.
Ο κ. Ρόκος κάλεσε τους μηχανικούς να προσέλθουν στις κάλπλες ώστε να κρατήσουν τα ποσοστά συμμετοχής στο νομό μας στα πολύ υψηλά επίπεδα που πάντοτε έχει στο ΤΕΕ ο νομός μας.
Στο ΤΕΕ για την Αιτωλοακαρανανία μετέχουν 5 συνδυασμοί και ο καθένας εκπροσωπεί σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ πολιτικές θωρήσεις και απόψεις για τα δρώμενα στο νομό, στην Αιτωλοακαρνανία και γενικότερα στη χώρα.
Οι συνδυασμοί για τις εκλογές του ΤΕΕ στο νομό είναι
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Επικεφαλής Ρόκος Κωνσταντίνος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Επικεφαλής Καρράς Κωνσταντίνος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Εκπρόσωπος Νάτης Χρήστος
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ &ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Επικεφαλής Καραγιάννης Βασίλειος
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Εκπρόσωπος Τσιρογιάννης Αριστείδης

http://agrinionet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο