Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΛΕΨΕ Ο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΖΙΑΚΟ.


Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
   Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ στραβά για τον Πανοχθιακό, καθώς μέσα στα πρώτα 25’ λεπτά έμεινε με δέκα παίκτες λόγο δεύτερης (κόκκινης) κάρτας του Τέγα.
Σαν να μην έφτανε αυτό χάνει και στο 45’ λεπτό τον Φώτη Νιτσάκη (τον Καλύτερο παίκτη έως εκείνη την στιγμή) λόγο σοβαρού τραυματισμού.
Ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί σε έναν τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο γεμάτο νερό, και μοιραία το παιχνίδι πήγε στην Δύναμη......

      Μια φάση στο 33’ λεπτό και μετά από τραγικό λάθος του Σαλτογιάννη ήταν αρκετή για τον Αλυζιακό να ανοίξει το σκορ με σουτ του Σπύρου Κατσαούνη μέσα από την περιοχή και να κάνει το 1-0.
 Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο Β’ Ημίχρονο ο Πανοχθιακός παρότι με 10 παίκτες έκλεισε και πίεσε ασφυκτικά τον Αλυζιακό Μύτικα. Η μια ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη αλλά η μπαλα δεν έκανε τα χατίρια των παικτών του Πανοχθιακού.
Στο 79’ όμως μετά από ωραία σέντρα του Πετρονικολού ο «Μικρός» Μιχάλης Τσέπας με δυνατό  σουτ από το ύψος της Περιοχής του Σακουφάκη ισοφαριζει σε 1-1.
Ο Πανοχθιακός συνεχίζει την πίεση και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι, ήταν πάλι ένα δεύτερο λάθος της Άμυνας που εκμεταλλεύεται ο Σπύρος Κατσαούνης στο 87’ λεπτό και με κοντινό πλασέ κάνει το Τελικό 2-1.
    Ξεχώρισαν από ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ οι Νιτσάκης, Αδάμος Ευαγ., Πετρονικολός, Σουροβέλης.
Ξεχώρισαν από ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ οι Σπυρ. Κατσαούνης, Παβέλης, και Αποστολάκης
 Άριστη η διαιτησία του Γιάννη Κατσαούνη και των Βοηθών του Θεόδωρου Ξύστρα και Ευάγγελου Πάζιου
 Νοσοκόμος του αγώνα Αναστάσιος Ζέρβας
 ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Αδάμος Ε. , Γιαννάκης, , Τέγας , Νιτσάκης(46’ Κουτρομάνος), Σαλτογιάννης, Σουροβέλης, Ρούσσος ,Σταμάτης(86’ Ηλιάδης), Τσέπας Μιχ., Πετρονικολός, Τσέπας Σπ.
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ (Δημήτρης Γαρίδας)

Σακουφάκης, Σκαρογιάννης(66’ Κεραμίδας), Κατσαμπίρης, Φραγκογιάννης, Λυγκώνης, Δρακάς, Παβέλης, Κατσαούνης Δημ.(75’ Χατζάρας), Πάλμπας, Αποστολάκης(88’ Ζαρκαδούλας), Κατσαούνης Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο