Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ από το Εργατικό κέντρο Αγρινίου και συνδικάτα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει σ’ όλους τους εργαζόμενους την απαράδεκτη και καθ’ όλα πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ του κ. Σαμαρά  να βάλει λουκέτο στην Ε.Ρ.Τ. και να απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους..........



Η απόφαση  αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα  των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης και των μεγαλοκαναλαρχών
Είναι απόφαση αυταρχισμού και δείγματος της αντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης που εκπορεύεται από την Ε.Ε.  και τα συμφέροντα των μονοπωλίων στο χώρο της ενημέρωσης.
Απαιτούμε να παρθούν πίσω τα πραξικοπηματικά Προεδρικά Διατάγματα  από την κυβέρνηση και καλούμε τους φορείς  και όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή .
Απαιτούμε την επαναλειτουργία της Ε.Ρ.Τ.
Το Δ.Σ.

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Αγρίνιο 12 /6/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο της Ένωσης Οικοδόμων  καταγγέλλει την πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης  Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ  να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ και να πετάξει στο δρόμο 2.656 εργαζόμενους.
Η ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα φτωχομεσαία λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες αυταρχισμού  του δόγματος « νόμος και τάξη» .
Καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής σε οργάνωση και ανυποχώρητο αγώνα απέναντι στην Ε.Ε. και τα μονοπώλια.
Απαιτούμε να παρθούν πίσω τα Προεδρικά Διατάγματα  και  την επαναλειτουργία της Ε.Ρ.Τ.
Όχι στο κλείσιμο των Δημόσιων Οργανισμών
Όχι στις απολύσεις .
 Το Δ.Σ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Αγρίνιο 12/6/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Μετάλλου καταγγέλλει  την τρικομματική κυβέρνηση που με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου  βάζει λουκέτο σε δημόσιες υπηρεσίες και πετάει στον καιάδα της ανεργίας χιλιάδες εργαζόμενους .
Η Διοίκηση του Σωματείου  Μετάλλου  Αιτωλ/νίας εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του  στους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ.
ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας
Επαναλειτουργία της Ε.Ρ.Τ.

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο