Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Χωρίς νερό έχει μείνει εδώ και δυο μήνες ο Άγιος Στέφανος Παπαδάτου

Το σημείο που έχει σπάσει ο αγωγός, τα νερά τρέχουν και έχουν πλημμυρίσει τη περιοχή….


Ούτε σταγόνα στις Βρύσες..........
      Χωρίς νερό παραμένει για δύο μήνες ο οικισμός Άγιος Στέφανος Παπαδάτου (Δήμος Ξηρομέρου) καθώς έχει σπάσει ο αγωγός του πόσιμου ύδατος χωρίς μέχρι σήμερα η βλάβη να αποκατασταθεί.
      Οι κάτοικοι εδώ και δυο μήνες αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό, καθώς οι βρύσες έχουν στερέψει αφού έχει σπάσει ο κεντρικός αγωγός με αποτέλεσμα τα νερά που τρέχουν από το σπασμένο αγωγό να έχουν πλημμυρίσει τη περιοχή.........




     Οι κάτοικοι έκαναν προφορικές ειδοποιήσεις προς πάσα αρμόδιο στο Δήμο Ξηρομέρου για τη βλάβη του αγωγού ύδρευσης όμως συνεχίζεται η αδιαφορία των υπευθύνων χωρίς να υπάρχει καμία ανταπόκριση για την επισκευή της μεγάλης βλάβης του αγωγού.


        Επιτακτική λοιπόν ανάγκη είναι η άμεση κινητοποίηση των υπευθύνων του Δήμου Ξηρομέρου καθώς οι κάτοικοι είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της δίψας αφού δεν έχουν καθόλου νερό, ούτε για να κάνουν μπάνιο και τίθενται και θέματα υγιεινής αφού στα σπίτια τους δεν έχουν ούτε σταγόνα...

Το σημείο που έχει σπάσει ο αγωγός, τα νερά τρέχουν και έχουν πλημμυρίσει τη περιοχή…. 









9 σχόλια:

  1. Αυτό που γράφετε δεν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο προεδροσ του χωριου τι κανει που ειναι. α και μην ξεχασω στισ επομενεσ δημοτικεσ εκλογεσ να βγαλετε προεδρο απο την μπαμπινη .αυτοσ θα ενδιαφερθει πιο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε δεν μειναμε χωρις νερο. ουτε αγοραζουμε. πολλεσ βλαβες φτιαχνουν και οι σωληνες ειναι πανω σε τσουγκαρια και σκανε συνεχεια, αλλα οχι ρε παιδια. νερο εχουμε. λαθος κανατε. παρτε τηλεφωνο τον προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΟΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ,Η ΜΑΛΟΝ /ΑΜΑ ΤΟΝΕ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ\.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η βλαβη στον αγιο στεφανο εγινε σιμερα 20,6,2013 μετα την παρεμβαση τησ σιλιδα σασ φισικα. ευχαριστουμε πολη. κ οσο αφορα τα σχολια τον αλλον, τοσα ξερουν τοσα λενε. γιαννησ ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η βλαβη στον αγιο στεφανο αποκατασταθη σημερα 20,06,2013. ευχαριστουμε την σιλεδα σας για την παρεμβαση.. οσο αφορα τα σχολια τον φιλον αν δεν ξερουν να μην μηλανε.. γιαννης Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΙΚΙΕΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΡΙΒΙΟ -ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ -ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΘΕ 25 ΜΕΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai i maxala se 20 meres exei meinei 3 fores xwris nero...as bgoun n mas diapseusun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο