Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ: καταγγέλλει την απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ

Το  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ  καταγγέλλει την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ να κλείσει την ΕΡΤ.
Η  απαράδεκτη απόφαση (συνέχεια του δόγματος «νόμος και τάξη») πετά χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο και  ρίχνει στα χέρια όλο και περισσότερων ιδιωτών όλη την περιουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και κυρίως της δημόσιας ενημέρωσης...............



   Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Λευκάδας να εκδηλώσουν μαζικά  την υποστήριξη, τη συμπαράσταση και  την αλληλεγγύη, στους εργαζόμενους της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης.
    Να συστρατευθούν  με τα άλλα λαϊκά στρώματα, να  σημάνει συνολικά συναγερμός για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη δουλειά με πλήρη δικαιώματα, αλλά και το δικαίωμα στην ενημέρωση που εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.

Λευκάδα 11-6-2013

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

3 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΕΡΤ

    ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000

    ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976


    ΔΕΙΤΕ

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
    http://www.tragiko.net/2013/06/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΥΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙΑ ,ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ,ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΛΙΣΕΙ .ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑ \ ΑΚΤΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΑΙ , Ο Χ Ι. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ΄-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΤΡΜΑΞΑΝ... ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ... ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Κ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΟΚΟΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο