Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Καταγγέλλουν «φιέστα» Σαλμά


Με κοινή ανακοίνωση τους οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αιτωλ/νίας και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου του Μεσολογγίου, καταγγέλλουν ως «προσωπική πολίτικη  φιέστα» του αναπληρωτή υπουργού  Υγείας, την μεθαυριανή εκδήλωση παρουσίασης του νέου νοσοκομείου του Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:....


 ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
-Την ώρα που οι υποδομές της Υγείας στο νομό (όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα) ακολουθούν τον καταστροφικό δρόμο που υλοποιεί η πολιτική της συγκυβέρνησης.
-Την ώρα που προγράμματα εφημερίας στα νοσοκομεία του νομού μας είναι χωρίς γιατρούς σε διάφορες ειδικότητες λόγω περικοπών αλλά και μη πρόσληψης αναγκαίου προσωπικού.
- Την ώρα που τα Κέντρα Υγείας είναι κάτω από το όριο ασφαλείας λόγω ελλείψεως προσωπικού.
-Την ώρα που οι πολίτες αναγκάζονται να πληρώνουν κάθε μέρα και περισσότερο για το αυτονόητο στη περίθαλψη τους.
-Την ώρα που από την έναρξης κατασκευής του νέου νοσοκομείο έχουν περάσει 30 χρόνια (μια ολόκληρη γενιά) με τους συγκυβερνώντες να εναλλάσσονται στην εξουσία.
Την ίδια ώρα ο υφυπουργός Υγείας κ. Σαλμάς ,μέσω του κ. Δημητρογιάννη (διοικητή του νοσοκομείου Αιτ/νιας) καλεί τους πολίτες ,ακόμα και μέσω τηλεφώνων στο σπίτι ( από τους-τις γραμματείς),σε μια προσωπική πολίτικη φιέστα με τίτλο «παρουσίαση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου».
Σε αυτή την κακής ποιότητας παράσταση ο κ. Σαλμάς προκειμένου να προσθέσει φωτογραφίες, στο προσωπικό του πολιτικό προφίλ ,χρησιμοποιεί ως κομπάρσους τόσο τους υγειονομικούς όσο και τους πολίτες που βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους την πολίτικη που ο κ. Σαλμάς στηρίζει.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
 Ότι η λειτουργία του νέου νοσοκομείου αλλά και κάθε νοσοκομείου σε κάθε περιοχή ,ποσό μάλλον στη δική μας ,είναι τεράστιας σημασίας έργο για να αποτελέσει εργαλείο προσωπικής ανάδειξης-επιβίωσης κάθε πολιτικάντη.
ΖΗΤΑΜΕ 
   Από τον κ. Σαλμά και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ακούσει τις φωνές των πολιτών-φορέων της περιοχής που επιδεικτικά αγνοούν.
ΚΑΛΟΥΜΕ 
   Τους υγειονομικούς αλλά και τους πολίτες της περιοχής να ΑΠΕΧΟΥΝ από τον ρόλο του ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ στη φιέστα του κ. Σαλμά και να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους για ΔΗΜΟΣΙΑ –ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.
Η πολιτική του κ. Σαλμά και των υπολοίπων της παρέας του είναι κόλαση για την κοινωνία στο σύνολο της.
Άμεση ανάγκη η ανατροπή αυτής της πολιτικής και ο φραγμός στη καταστροφή της ζωής μας.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ        

ΝΟΜΟΥ  ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ    
 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

2 σχόλια:

 1. Ο κύριος Σαλμάς, ακολουθώντας τον δρόμο των προκατόχων του, απαξίωσε όλο το σύστημα υγείας στον νομό, προφανώς για να το κλείσει εύκολα.
  Ο μεγαλύτερος νομός της χώρας, έχει μείνει με ένα μόνο νοσοκομείο, αφού το νοσοκομείο Μεσολογγίου υπολειτουργεί εδώ και 3+ χρόνια, με μειωμένο προσωπικό και παίρνει κόσμο από τα κέντρα υγείας για να μπορεί να δουλέψει.
  Το δε Κ.Υ. Αμφιλοχίας είναι ουσιαστικά εκτός λειτουργίας, με παλιά ή χαλασμένα μηχανήματα.
  Μας έθεσε θεμέλιο λίθο στο Κ.Υ. Κατούνας, επί Καραμανλή και ακόμα δεν τελείωσε η οικοδομή. Και κλείνει και το αγροτικό, αφού γιατρούς δεν έχει.
  Και αντί να ασχοληθεί με αυτά, πάει να κάνει πανηγύρι στο Αγρίνιο, ενώ το προσωπικό και οι ασθενείς είναι στο παλιό.
  Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ Ελληνες είναι μεγάλοι ΜΑ@@@κες δεν ξύπνησαν ακόμη?
  Θέλουν να φάνε και 5ο Γα@@@@σι από τους άχρηστους της βουλής?
  Η μπουρδολογία των εκπροσώπων της πολιτείας είναι ανεπανάληπτη.
  Δεν έχουν τσίπα φιλότιμο.
  Έχουν χάσει την επαφή τους με τον απλό Ελληνικό λαό.
  Όπου να είναι θα έλθει η ώρα τους.
  Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε έξω όλοι από το ΕΛΛΗΝΙΚΌ Κοινοβούλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο