Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΔΕΙΞΗ TAEKWON-DO ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ από την ομάδα του ΕΥΚΛΕΑ

     Την Τετάρτη 26-6-2013 πραγματοποιήθηκε επίδειξη TAEKWON-DO στην Άρτα, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων POTAMI ART FESTIVAL, από την ομάδα του ΕΥΚΛΕΑ. 
     Ο Δάσκαλος και διεθνής εκπαιδευτής Σολδάτος Άγγελος τόνισε: «Σαν δάσκαλος θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που πήραν μέρος στην επίδειξη, δίνοντας τον καλύτερο εαυατό τους για να παρουσιάσουν στον κοινό το πνεύμα, την δύναμη και το ήθος της πολεμικής τέχνης του TAEKWON-DO.......    Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, κάνοντας με περήφανο σαν Δασκαλό τους, καθώς αποκόμισαν πολλά κολακευτικά σχόλια από το κοινό. 
    Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στους εκπαιδευτές Βουλιστιώτη Ιωάννη, Κατσαούνου Γρηγορία και Λώλη Θεόδωρο, οι οποίοι με την εμπειρία και τις εκτεταμένες γνώσεις τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της επίδειξης. 
    Από τις ευχαριστίες μου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς των μελών μας, οι οποίοι με την πολύτιμη βοηθειά τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του TAEKWON-DO. 
      Ελπίζω και αυτοί να αισθάνθηκαν το ίδιο περήφανοι με εμένα για τα παιδιά τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή του POTAMI ART FESTIVAL για την πρόσκληση τους και να τους δώσω τα συγχαρητηριά μου για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης».


Master Άγγελος ΣολδάτοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο