Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αναστάτωση στον Αστακό για τα υπέρογκα τέλη αποχέτευσης

       Την αντίδραση των κατοίκων του Αστακού προκαλούν οι υπέρογκες χρεώσεις για  τα τέλη αποχέτευσης. Η  έντονα εισπρακτική τιμολογιακή πολιτική του Δήμου Ξηρομέρου  «στραγγίζει» τα νοικοκυριά του Αστακού,  κι ένας αναγνώστης κάτοικος Αστακού μας γράφει και διαμαρτύρεται για τις υπέρογκες αυτές χρεώσεις:

       Αυτό που συμβαίνει στον Αστακό (Δήμος Ξηρομέρου)  με τις χρεώσεις των λογαριασμών που έστειλαν για την αποχέτευση είναι πρωτάκουστο
     Έστειλαν 150 ευρώ χρέωση σε κάποιους πολίτες που έχουν συνδεθεί με το αποχετευτικό δίκτυο και εν μέρει λογικό αν  υπήρχε όμως ο βιολογικός καθαρισμός  αλλά δεν υπάρχει. Σε κάποιους άλλους πολίτες που δήλωσαν βόθρο δεν έστειλαν καμιά χρέωση........      Θα παρακαλούσα την δημοτική αρχή να εξετάσει αν επιτρέπετε να δηλώνουν βόθρο και να έχουν συνδέσει τον βόθρο με την αποχέτευση (αυτό το έχουν κάνει οι περισσότεροι).  
     Όπως επίσης να κάνει έλεγχο για να δεί πόσα υδρόμετρα δεν δουλεύουν και πόσοι έχουν πάρει νερό πίσω από το υδρόμετρο το λεγόμενο bye bass .

       Η πρόταση που κάνω στην Δημοτική αρχή  είναι όταν υπάρχει υδρόμετρο να χρεώνετε και αποχέτευση μαζί , όπως και στην Αττική με κάποιο τίμημα .
      Σας παρακαλούμε λοιπόν να αποκαταστήστε την αδικία διότι δεν είπαμε να μην πληρώσουμε αλλά να υπάρχει δικαιοσύνη.


ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

1 σχόλιο:

  1. den peirazei file m..molis ksanafisete tous idious tha tallaksoun ola...twra den prolabainoun...epiase kalokairi k kanoun taxidakia me to kotero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο