Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση για το πανεπιστήμιο δυτικής Ελλάδας


       Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Σερπάνος  και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων/νος Καραγκούνης συναντήθηκαν σήμερα, 4/10/2012, με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν θέματα που αφορούν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.
      Η συνάντηση ήταν γόνιμη, έγινε σε θετικό κλίμα και συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα όσο κυρίως οι προοπτικές του Πανεπιστημίου....



     Τόσο ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής όσο και ο Υφυπουργός τόνισαν την σημαντική πρόοδο του Πανεπιστημίου, τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του λόγω της εξειδίκευσής του σε ειδικά γνωστικά αντικείμενα, και την διαρκώς αυξανόμενη διείσδυση του στην τοπική κοινωνία και την σύνδεσή του με παραγωγικούς φορείς.
         Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, δεσμεύτηκε για την προώθηση και ολοκλήρωση κανονιστικών πράξεων που επιτρέπουν την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου.
       Επιπλέον, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι, όσον αφορά στο μέλλον του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, δεν υπάρχει καμιά ειλημμένη απόφαση και οποιαδήποτε απόφαση υπάρξει, θα ληφθεί κατόπιν δημόσιας διαβούλευσης με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο