Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Β.Δ. Ελλάδος κ΄ Ιονίων Νήσων


ΠΡΟΣ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, Μ.Μ.Ε. .

Κύριε Πρωθυπουργέ,
      Είπατε προεκλογικά και τονίσατε ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα βάρη, όπως περικοπές μισθών, συντάξεων, χαράτσια, και, γενικά, φόρους που έχουν επιβληθεί, όμως σήμερα προχωράτε στα ίδια μνημονιοκαταστροφικά μέτρα.
      Είπατε ακόμη, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι θα στηρίξετε την οικογένεια να ζει αξιοπρεπώς και μάλιστα τονίζατε συνέχεια την Πολύτεκνη οικογένεια και, όμως, προτίθεστε να περικόψετε τα πολυτεκνικά & οικογενειακά επιδόματα...



       Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει Σύνταγμα! Στο άρθρο 21 παρ. 2 του Ελληνικού Συντάγματος είναι εκείνο, που δικαστικά το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε (απόφαση, 1095/2001), την αντισυνταγματικότητα του μέτρου του πλαφόν για το πολυτεκνικό επίδομα που πήρε η κυβέρνηση Σημίτη το 1997. 
      Εσείς αυτά που λέγονται για τα πλαφόν των πολυτεκνικών και οικογενειακών επιδομάτων, σε ποιο Σύνταγμα θα τα στηρίξετε; Το Συμβούλιο της Επικρατείας τώρα θα τα κρίνει συνταγματικά;

      κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, κ. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,
Είναι επιτακτική ανάγκη, η Πολύτεκνη οικογένεια όχι μόνο να αιμοδοτεί, αλλά και να αιμοδοτείται.
Βρισκόμαστε σε Δημογραφικό χάος.
Θεωρείτε Χαράτσι ακόμα και την ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ !!!
     Μέχρι στιγμής θεωρούμε ότι μας εξαπατήσατε και καθημερινά μας δίνετε την εικόνα της εξαθλίωσης.
       Σας καλούμε στο διά ταύτα να αναλάβετε τις ευθύνες της πολιτικής σας. Με τα μέτρα που θέλετε να επιβάλλετε, έχετε ήδη παραγγείλει την ταφόπλακα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
     Εθελοτυφλείτε και μας βομβαρδίζετε συνέχεια με λόγια που και τα μικρά παιδιά σας έχουν καταλάβει και δεν μπορούμε να τους δώσουμε απάντηση!!!
       Επιτέλους, δουλέψτε και οδηγείστε αυτόν το πλούσιο τόπο στην αξία του. Δε διορθώνεται αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ με περικοπές και φόρους. Φροντίστε να μην είστε εσείς οι υπεύθυνοι στη ΤΡΑΓΩΔΙΑ που θα συμβεί κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ. Αν δεν μπορείτε, φύγετε και μη μας οδηγείτε στον γκρεμό ή αν μείνετε, να δείξετε πολιτική συνέπεια των προεκλογικών σας λόγων.

      Κύριοι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ψηφίστε μέτρα τα οποία θα στοιχειοθετούν την ΕΥΗΜΕΡΙΑ της Χώρας μας. Ψηφίστε, όπως ο Ελληνικός Λαός σας ψήφισε, μη προδίδετε και μη ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που σας έδωσε. ΔΕΙΤΕ τα προεκλογικά βίντεο. ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΕΙ;;;
     Αν βρεθεί πολιτική έκφραση και βούληση να σύρει τον Ελληνικό λαό στην ευημερία έχει καλώς, αν όχι, ποια ιθαγένεια θα θέλατε να μας προτείνετε να λάβουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε να ζούμε στο τόπο που γεννηθήκαμε εμείς και οι προγονοί μας ή αφήστε μας στο έλεος του Χριστού και της Παναγιάς.

Υστερόγραφο: Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, αναλογιστείτε που βαδίζει η Χώρα και πράξετε τα δέοντα.

Με εκτίμηση
Ομοσπονδία Πολυτέκνων Β.Δ. Ελλάδος & Ιονίων Νήσων
15-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο