Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο με το... καλημέρα στο Αγρίνιο


     Ληστεία έγινε σήμερα το πρωί σε γνωστό κοσμηματοπωλείο επί της οδού Παπαστράτου στο Αγρίνιο. Δύο με απειλή όπλου απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας 30-40.000 ευρώ.

         Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ληστεία σε κεντρικό χρυσοχοείο του Αγρινίου λίγο πριν τις 9, ερευνώνται από την Αστυνομία. Στο χρυσοχοείο στις αρχές της Παπαστράτου οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εισβολή δύο ατόμων,ενώ μαρτυρίες  κάνουν λόγο για  όπλο στα χέρια του ενός εκ των δραστών....



     Άτομο του χρυσοχοείου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χωρίς πάντως να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Βρίσκεται στα Επείγοντα με ορό και είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι ξεκάθαρο αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο σπρέι αφού οι ληστές ολοκλήρωσαν τη ληστεία αλλά ο παθόντας βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
        Oι δράστες πρέπει να ήθελαν κυρίως μετρητά και αυτό μάλλον στέλνει τις έρευνες σε μη επαγγελματίες ή σε κάποιους που είχαν κάποια άμεση ανάγκη για ρευστό με κάθε τρόπο. Ο λόγος είναι πως ζήτησαν από τον άνθρωπο στο χρυσοχοείο να πάει κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο, όπου τα ποσά που φυλάσσονται δεν είναι τίποτε σε σχέση με τα χρυσαφικά που υπάρχουν στο χώρο. Ωστόσο πήραν και κοσμήματα -ρολόγια αξία 30-40.000 ευρώ. Η μαρτυρία του παθόντα αναμένεται να είναι η μόνη που θα ρίξει φως στην υπόθεση πλέον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο