Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή Αιτ/νίας: Απάντηση στον Σύριζα για την 28η Οκτωβρίου


         Από πότε τα ορφανά του Τσαουσέσκου και της STAZI ανησυχούν για τη Δημοκρατία και παλεύουν για αυτή? Πράγματι η μνήμη ορισμένων είναι κοντή και μπορεί να ξέχασαν ότι εσείς  στρώσατε το δρόμο της συγκυβέρνησης των μνημονίων και του ξεπουλήματος της Πατρίδος, αρνούμενοι να εμπλακείτε στο πρόβλημα και στην κυβέρνηση. Όχι όλων όμως!
       Από πότε οι πολιτικοί πάτρωνες των κουκουλοφόρων που διαλύουν κάθε λαϊκή κινητοποίηση, εξυπηρετώντας το σύστημα, μιλάνε για αγώνες?.......



      Λέτε ότι δεν είμαστε στην πλ. Συντάγματος? Λάθος! Φυσικά και ήμασταν εκεί, χωρίς κομματικά διακριτικά, γιατί οι λαϊκοί αγώνες δεν πρέπει να καπελώνονται από κανέναν, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες!
        Μιλάτε για Ιστορία εσείς που δώσατε πολιτικό σκέπαστρο στη Ρεπούση και τον "συνωστισμό" της!!!
     Μιλάτε για Ελλάδα εσείς που θέλετε "ανεξάρτητη" Μακεδονία και "αβαντάρετε" τους πράκτορες του Ουράνιου Τόξου!!!
      Η Ιστορία γράφεται μέσα απ τους αγώνες που δίνουν οι λαοί! Μόνο που  ξεχνάτε ότι όλοι οι λαοί που πολέμησαν στο Β Π.Π. είχαν Ηγέτες! Όλοι πλην ενός! του Ελληνικού! Έτσι δεν λέτε? ότι ο λαός είπε το ΟΧΙ. Λες και ο Γκράτσι ξύπνησε το λαό για να του επιδώσει το τελεσίγραφο! 
    Το μεγάλο ΟΧΙ το είπε ο πατέρας της Νίκης, στρατηγός Ιωάννης Μεταξάς ο οποίος είχε προετοιμάσει το κράτος για το ενδεχόμενο ενός πολέμου. Φυσικά το φρόνημα του λαού ήταν ίδιο με αυτό του "δικτάτορα- φασίστα" Ι. Μεταξά και το απέδειξε γράφοντας το Αλβανικό έπος! Όλος ο Ελληνικός λαός στάθηκε άξιος της Ιστορίας και των προγόνων του! 
     Όλος εκτός των κομμουνιστών συντρόφων σας του "τιμημένου" ΚΚΕ που χαρακτήρισε τον πόλεμο κατακτητικό και ιμπεριαλιστικό και καλούσε τους στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα και να συναδελφωθούν με τους αντιπάλους στρατιώτες...!!! Αυτά δεν τα λέτε όμως, ποιός τα θυμάται, ποιός τα ξέρει....
       Μα πώς να εξηγήσετε, στους εαυτούς σας πρώτα, ότι ο "φασίστας Μεταξάς" είπε ΟΧΙ στους "ομοϊδεάτες" του, Ιταλούς?
      Όπως δεν μπορείτε να εξηγήσετε πώς η κομμουνίστρια του χτες, Μέρκελ, έγινε η σκληρή καπιταλίστρια του σήμερα. Για αυτό της κρεμάτε σβάστιγκες αντί για σφυροδρέπανα όπως θα ήταν το σωστό.
        Έχετε χάσει το παιχνίδι και το ξέρετε, η αριστερά του σήμερα μόνο για δεκανίκι του κεφαλαίου κάνει και για τίποτα άλλο. Η ιδεολογία σας έχει καταρρεύσει στην πράξη, για αυτό έχετε λυσσάξει με τη  Χρυσή Αυγή. Βλέπετε τη δυναμική της στην κοινωνία, βλέπετε ότι όλο και περισσότερα λαϊκά στρώματα συντάσσονται μαζί μας και τρέμετε! Τρέμετε το πρωί που μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ξημερώσει και έχετε δίκιο...
Είμαστε το ελπιδοφόρο αύριο και είσαστε το αποτυχημένο χτες!!!

Αγρίνιο  29/10/2012     
Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή

2 σχόλια:

  1. Μάλιστα. Ενδιαφέρον έχει. Μαύροι Φασίστες εναντίον Κόκκινων Φασιστών. Εάν συνυπολογίσουμε και τους "Δημοκράτες Φασίστες" της μεταπολίτευσης, μάλλον τον έχουμε στο αίμα μας το φασισμό και δεν το έχουμε καταλάβει. Περιμένω με αγωνία τα καλύτερα, γιατί μόνο χειρότερα βλέπω μπροστά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ,ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ,ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΆΜΒΑΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο