Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ράγισαν οι πέτρες στην κηδεία 15χρονης που αυτοκτόνησε στην Πάτρα


   Κόρη πολύ γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αιτωλoακαρνανία και συγκεκριμένα στις Οινιάδες, ήταν η 15χρονη που αυτοκτόνησε προχθές στο σπίτι της στην Πάτρα
       Η είδηση της αυτοκτονίας έπεσε σαν βόμβα και στην περιοχή του Νεοχωρίου, όπου ο πατέρας του κοριτσιού έχει επιχειρήσεις ιχθυοκαλλιεργειών.

΄      Ανείπωτη θλίψη και ένα τεράστιο «γιατί» άφησε πίσω της η 15χρονη Ανδριανή που έδωσε τέλος στη ζωή της πάνω στην πιο τρυφερή της στιγμή. Στην κηδεία της οι γονείς, η αδελφή, οι συγγενείς και οι φίλοι, σε κλίμα βαθιά οδύνης της είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Ά Κοιμητηρίου Πατρών.

       Τραγική φιγούρα η αδελφή της Ανδριανής, η οποία έμαθε το τραγικό νέο στην Καλαμάτα όπου σπουδάζει. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν την 15χρονη στο αδιέξοδο......



     Παγωμένοι οι συμμαθητές της, σχεδόν χαμένοι, αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που μάρανε τα όνειρα ενός ζωντανού και αισιόδοξου παιδιού. Το τελευταίο αντίο εκτός από τους φίλους και τους συμμαθητές της είπαν δεκάδες Πατρινοί αλλά και φίλοι από την Αιτωλοακαρνανία όπου βρίσκεται η έδρα των επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας του πατέρα της.
       Ανάμεσά τους ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, η τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Βίβιαν Σαμούρη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Μαλλιώρης, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας Παναγιώτης Τρικόγιας κ.α.
      Η Ανδριανή βρέθηκε απαγχονισμένη στο μπάνιο του σπιτιού της, στην οδό Αχελώου, ενω οι γονείς της έλειπαν στο εξωτερικό για επαγγελματικό ταξίδι. Το τραγικό θέαμα αντίκρισαν πρώτοι η οικιακή βοηθός της οικογένειας και ένας φίλος του κοριτσιού, καθώς οι γονείς της είχαν ανησυχήσει και την έψαχναν.

Thebest.gr


2 σχόλια:

  1. στα παιδια πρεπει να μιλαμε , να εχουμε παντα αμεση επικοινωνια μαζι τους .

    στο καλο να παει η ψυχουλα . καλο δρομο κοριτσακι . ο θεος να σε βοηθήσει , γιατι δεν νομιζω πως τυχαια εφτασες στην ακρη του δρομου . καποιες αιτιες και αφορμες θα υπηρχαν που αλαξαν την πορεια της ζωης σου . στο καλο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12 και 53 συμφωνώ μαζί σου, όλα εχουν αιτία και τα καλά και τα κακά.Οι γονείς οφείλουν να είναι κοντά στα παιδιά τους και να τους δίνουν αυτοπεποίθηση και εφόδια για να μη δειλιάσουν ποτέ στη ζωή τους.Τι να πω για το κοριτσάκι,να αναπαυθεί η ψυχούλα του.Να μην αποπαίρνουμε ποτέ τα παιδιά και να τα ακούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο