Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Στην Πλαγιά το τοπικό ντέρμπυ, 1-0 τα Παλιάμπελα (Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας)

Ο Παξινός με κεφαλιά - ψαράκι πέτυχε το γκολ της Πλαγιάς 

     Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και το Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπυ κατέληξε στα χέρια της Πλαγιάς καθώς επικράτησε με 1-0 των Παλιαμπέλων.   

Ο ΑΟ Πλαγιάς νίκησε Παλιάμπελα και γελοιότητες
Φωτό: Βαγγέλης Τσερές

      Ο ΑΟ Πλαγιάς αντιμετώπισε για την 4η αγωνιστική τα Παλιάμπελα στην έδρα του, μαζί και ένα σωρό γελοιότητες που μόνο ντροπή μπορούν να αποτελούν για το άθλημα. Ο λόγος πάντα για τα Παλιάμπελα που μας θύμισαν μεθόδους επιβολής επί του αντιπάλου, ξεχασμένες εδώ και δεκαετίες. Αλλά φαίνεται πως αυτές οι μέθοδοι δεν έπιασαν τόπο.......



        Δεν κατάφεραν τίποτα πέρα από το πέσουν αρκετά στην υπόληψή όλων (εκτός των ιδίων), να απαξιώσουν την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, του αθλητισμού αλλά και της έννοιας του παιγνιδιού. Ναι, όλα αυτά τα ζήσαμε στο γήπεδο της Πλαγιάς το Σάββατο το απόγευμα. 

      Στα αγωνιστικά τώρα, και για όσο διάστημα παίχτηκε ποδόσφαιρο, η μοναδική ομάδα που παρουσιάστηκε στο γήπεδο δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη δική μας. Και μιλώντας πάντα αντικειμενικά. Μπορεί να μην έπιασε την μεγάλη απόδοση, να μην μετέτρεψε όλες τις ευκαιρίες σε γκολ, αλλά ήταν εκεί ώστε να υπάρχει το μέτρο σύγκρισης, το ύψος και το βάθος, η κορυφογραμμή κι ο βόθρος.

    Για να συνεχίσουμε στα του αγώνα, ο Νίκος Κωσταράκης παρέταξε την ομάδα με τους:
1) Καταγή Γ, 2) Μπουρδάρα Ζ., 3) Βερύκιο, 4) Πανταζή, 5) Κατσαβριά, 6) Παξινό (C), 7) Περιστέρη, 8) Κοκόλη Γ, 9) Μωραΐτη Γ, 10) Σταμουλάκη και 11) Καταγή Π.
       Ο ΑΟ Πλαγιάς μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και άρχισε να πιέζει από το πρώτο λεπτό, δημιουργώντας 4-5 καλές φάσεις μέχρι το 20λεπτο. Ένα σουτ του Περιστέρη που πέρασε μερικά εκατοστά άουτ και ένα δεύτερο που κατέληξε στο δοκάρι, μια κεφαλιά του Σταμουλάκη και ένα σουτ από τον Καταγή Π. που έδιωξε ο τερματοφύλακας την τελευταία στιγμή με τα ακροδάκτυλα. 
     Σε εκείνο το σημείο και εφ όσον ήταν φανερό το ποια θα ήταν η κατάληξη του αγώνα, τα Παλιάμπελα έβαλαν το σχέδιο Β' σε εφαρμογή. "Πως να καταστρέψετε το ποδόσφαιρο". Ήταν τόσο μεγάλος ο ζήλος που τελικά τα κατάφεραν, έστω σε αυτό το σημείο γιατί σε όλα τα υπόλοιπα απέτυχαν παταγωδώς. 
       Όταν σταμάτησαν οι "τραγικότητες" η ομάδα μας άρχισε να πιέζει και πάλι για να πετύχει κάποιο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. 
      Έτσι, στο 38ο λεπτό ο ΑΟΠ κέρδισε ένα κόρνερ από τη δεξιά πλευρά. Ο Καταγής Π. το εκτέλεσε και η μπάλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή χωρίς διεκδικητή. Ο Παξινός που βρέθηκε ένα βήμα πίσω, έγειρε το σώμα του, και με κεφαλιά ψαράκι -ομιλούντες πάντα την ποδοσφαιρική- έστειλε τη μπάλα στην απέναντι πλευρά του τέρματος. Έτσι έγινε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Το σουτ του Περιστέρη καταλήγει μόλις άουτ
       Στο δεύτερο η απόδοση την Πλαγιάς δεν ήταν η γνώριμη, πέφτοντας έτσι, κοντά στο χαμηλό επίπεδο της ομάδας των Παλιάμπελων. Κοντά όμως, όχι στο ίδιο.  
      Γιατί όσο χάλια και να είναι η απόδοση της Πλαγιάς πάντα θα είναι καλύτερη από τις ντροπές του ποδοσφαίρου. Κι αυτό γιατί κατάφερε αρκετές φορές να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις η λάθος τελική επιλογή, δεν άφησε τη διαφορά του σκορ να διευρυνθεί. Κι έτσι όπως είπαμε και πριν, είχαμε το τελικό και φτωχό 1-0, αλλά τους 3 βαθμούς της νίκης στο χέρι.
       Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα δεν μπορεί να αναδειχθεί άλλος από τον captain Νίκο Παξινό, που πέτυχε το μοναδικό τέρμα και προσπάθησε σε όλο τον αγώνα να επιβάλει λίγο την τάξη και να σταματήσει τον ξέχειλο βόθρο που έφεραν οι αντίπαλοι μαζί τους.
       Ας ελπίσουμε να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα σε κανεναν αγώνα και να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους επόμενους αντιπάλους των Παλιάμπελων. Υπομονή σας ευχόμαστε, 90 λεπτά είναι, θα περάσουν.



Η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ)

1.-Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ  9  10-0
2.-ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ  7   11-5
3.-Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ   7  8-6
4.-ΛΕΥΚΑΤΑΣ   7  9-8
5.-ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ   7   7-6
6.-ΚΑΤΟΥΝΑ   6   6-5
7.-ΙΩΝΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  5  3-1
8.-ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ  4  5-3
9.-Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ  4  6-9
10.-ΠΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ  4  1-5
11.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ   3    3-11
12.-Α.Ο. ΣΥΒΡΟΥ   0  2-12

-ΙΩΝΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Πηγή Βαθμολογίας: http://www.prevezasports.gr/

10 σχόλια:

  1. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ -6 ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ Ο-2 ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ.ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 6.ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ 12 ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΚΑΤΑ.ΕΠΙΘΕΣΗ Κ ΑΜΥΝΑ "THE BEST"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ.ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ 6 ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ.ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΩΣ.ΕΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΛΑΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΦΑΣΕΩΝ.ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΡΟΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ 30 ΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΑΚΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΞΕΧΝΑΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΕ.Κ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ 7,8,9 ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Κ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 1-1 ΑΚΟΜΑ Κ 1-2 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 Κ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΛΙΑΜΕΛΑ ΦΕΤΟΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ Κ ΠΩΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Η ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΦΙΛΑΘΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΑΙΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 10'. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΖΩΟ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ, ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΛΕΩ, ΑΚΡΙΒΩΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΕΡΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ;;;; ΟΕΟ;; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ 1-0 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΛΕΓΑΝ. ΑΚΟΥΓΕΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 1-0, ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ 4!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!! Ε ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΙΏΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΣΑΣ!! ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΊΖΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ 100 ΩΡΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΓΚΟΛ. Η ΜΠΑΛΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΈΒΓΑΙΝΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΟΥΤ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ καλη ομαδα η πλαγια κ μπραβο τους,αλλα τι να το κανεις πλαγιωτες θα μεινουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΙΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ... ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΙΝ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ


    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ


    ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. [[[ENA ARXEO RITO LEEI POS AFOU DEN SEBESTE 8A FOBASTE]]] ELA STA PALIAMPELA NA DIS [[[[ K MPALA K APO TA ALA POU SOU ERESOUN]]]] 8A PERASOUME KALA 8A TO DIS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο