Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Έρευνα σε βάρος υπαλλήλου των ΕΛΤΑ στο Ξηρόμερο


           Αναστάτωση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι στο Ξηρόμερο, υπάλληλος των ΕΛΤΑ, αφαιρούσε ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούςΕπιθεωρητές διεξάγουν έλεγχο, σε αργία ο υπάλληλος.
Σοβαρό ζήτημα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σε περιοχή του Ξηρομέρου, μετά την διαπίστωση ότι σε..
  ..τραπεζικούς λογαριασμούς του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, έχουν γίνει παρακρατήσεις ποσών.
        Οι υποψίες έπεσαν αμέσως σε υπάλληλο των ΕΛΤΑ, που είχε αυτήν την δυνατότητα «διαχείρισης» των λογαριασμών, που όπως φαίνεται σταδιακά αφαιρούσε ποσά από τους λογαριασμούς ανυποψίαστων καταθετών, με αποτέλεσμα τώρα να διαπιστώνεται ένα έλλειμμα στους λογαριασμούς που ίσως να ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ!
        Πληροφορίες του agriniopress, αναφέρουν πως αυτό γίνονταν κυρίως σε λογαριασμούς που είχαν πολύ μικρή κίνηση, αλλά και με άλλους τρόπους για να μην κινηθούν υποψίες.
        Ήδη, ο υπάλληλος, που είναι πολύ γνωστός στην περιοχή του, λόγω και της ενασχόλησης του με τα κοινά,  έχει τεθεί σε αργία και έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες σε βάρος του, τόσο πειθαρχικές, όσο και ποινικές, ενώ οι έλεγχοι από επιθεωρητές συνεχίζονται.
      Eπισήμως, η τοπική διοίκηση των ΕΛΤΑ, δεν δίνει λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαιώνει την ύπαρξη ατασθαλιών που εξετάζονται, ενώ δίνονται διαβεβαιώσεις για τα χρήματα των καταθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο