Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Με ερώτηση ο Κώστας Καραγκούνης ζητά τη δημιουργία Κ.Ε.Π.Α στο νομό Αιτωλοακαρνανίας

Ο Κώστας Καραγκούνης εξελέγη γραμματέας του προεδρείου της Βουλής




     Ερώτηση του βουλευτή και Αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κων/νου Καραγκούνη προς τoν Yπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την ίδρυση Κ.Ε.Π.Α. στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αθήνα, 05.10. 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Αξιότιμο Yπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΘΕΜΑ: Ιδρυση Κ.Ε.Π.Α.

    Ο Ιατρικός κόσμος της Αιτωλ/νίας διαμαρτύρεται εντόνως διότι ο Νομός Αιτωλοακαρνανιας που όπως γνωρίζετε είναι ο ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός στην Ελλάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις μετακινησεις ασθενών και ασφαλισμένων, έχει εξαιρεθεί από την δημιουργία Κ.Ε.Π.Α., το  νέο όργανο, υπεύθυνο για την εξέταση και χορήγηση ποσοστών αναπηρίας και άλλων πιστοποιητικών Υγείας.
     Αν διατηρηθεί η απόφαση αυτή από μέρους σας, θα πρέπει οι ασθενείς και οι ασφαλισμένοι να μετακινούνται προς την Πάτρα και προς άλλες κατευθύνσεις με δυσβάσταχτο κοστος μεταφοράς (διόδια, γέφυρα) προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
     Είναι απολύτως απαραίτητο να αναθεωρήσετε την έως τώρα απόφασή σας και να προχωρήσετε άμεσα στην δημιουργία Κ.Ε.Π.Α στον Νομό Αιτωλ/νίας, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των ασθενών.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Σκοπεύετε να δημιουργήσετε Κ.Ε.Π.Α. στο νομό Αιτωλοακαρνανιας ;

Ο ερωτών Βουλευτής
Κωνσταντίνος Καραγκούνης

Ο Κώστας Καραγκούνης εξελέγη γραμματέας του προεδρείου της Βουλής

Η Βουλή εξέλεξε χθες δύο κοσμήτορες και τέσσερις γραμματείς από την Συμπολίτευση (ΠΑΣΟΚ), έναν κοσμήτορα και έναν γραμματέα από την Αξιωματική Αντιπολίτευση (ΝΔ) και έναν γραμματέα από το δεύτερο κόμμα της Αντιπολίτευσης (ΚΚΕ). Από την Αξιωματική Αντιπολίτευση γραμματεας εξελέγη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κων/νος Καραγκούνης λαμβάνοντας 189 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο