Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αλαλούμ και στην Α1 ΕΠΣΝΑ!

Προβιβάζεται ο Ναυπακτιακός Αστέρας  στην Δ’ Εθνική και συνεχίζεται με 15 ομάδες το πρωτάθλημα.  Το αλαλούμ που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε άμεσο αντίκτυπο και στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΝΑ



    Η ΕΠΟ έκανε πρόταση  στον Αστέρα Ναυπάκτου , ο όποιος είχε βαθμολογικά υποβιβαστεί στην Δ’  Εθνική, αν μπορεί να δηλώσει συμμετοχη στην Γ’ ή στην Δ’ εθνική προκειμένου να συμπληρώσει τις εθνικές κατηγορίες, αφού εξαιτίας των υποβιβασμών πολλών ομάδων,  δημιουργήθηκαν αρκετά κενά... 
      Οι άνθρωποι του Αστέρα απάντησαν θετικά στην πρόταση και  η ομάδα τους θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής και ήδη άρχισαν να προετοιμάζονται γι αυτό.
          Ήδη όμως ο Αστέρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Α1 όπου ήδη μετρά 4 νίκες
      Η αποχώρηση του από το πρωτάθλημα σημαίνει ότι αυτό θα συνεχιστεί με 15 ομάδες και θα υπάρχει ρεπό για μια ομάδα σε κάθε αγωνιστική. 
      Αυτό που μένει να διευκρινιστεί από την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, όπου η διοίκηση της ΕΠΣΝΑ απευθύνθηκε είναι αν η ομάδα που θα έχει ρεπό θα παίρνει τους τρεις βαθμούς ή όχι.
     Σήμερα έχει προγραμματιστεί να γίνει η 5η αγωνιστική όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στο Νεοχωρι ανάμεσα στον Όμηρο και τον Άρη Αιτωλικού.


ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: H θέση που είναι κενή βάσει κανονισμών θα πρέπει υπό φυσιολογικές και νόμιμες συνθήκες να αναπληρωθεί από την Μεδεών Κατούνας. 
       Η ομάδα της Κατούνας πλήρωσε ακριβά την τηλεοπτική προβολή των επεισοδίων με εξοντωτικές ποινές, τόσο στην ομάδα όσο και στους παίκτες.
      Άραγε για όλα τα άσχημα του Ποδοσφαίρου η Μεδεών θα πληρώσει; 
      Περιμένουμε από την ΕΠΣΝΑ να εφαρμόσει το δίκαιο και το νόμιμο που είναι η δικαίωση της Κατούνας. Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία και να πάρει η Μεδεών τη θέση που την δικαιούται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο