Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Αντιδράσεις για την απόφαση της ΕΠΣΝΑ να ζητήσει από την ΕΠΟ, την διαγραφή 4 διαιτητών.

Προβληματισμό και αντιδράσεις στους κόλπους του Αιτωλοακαρνανικού ποδοσφαίρου προκάλεσε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΣΝΑ Σπ. Ιωαννίδη προς την ΕΠΟ για διαγραφή τεσσάρων διαιτητών του νομού επειδή υποστηρίζουν τον αντίπαλο συνδυασμό, με επικεφαλής τον Τ. Παπαχρήστο.
Η κίνηση αυτή ερμηνεύτηκε ως προϊόν πανικού και καυτηριάζεται από τον συνδυασμό του κ. Παπαχρήστου στην παρακάτω ανακοίνωση:
Με αφορμή τη πρωτοφανή για τα ποδοσφαιρικά χρονικά ενέργεια του προέδρου της Ε.Π.Σ.Ν.Α. Σπύρου Ιωαννίδη να εισηγηθεί στην ΕΠΟ την τιμωρία των δήθεν κατηγορούμενων ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ, η νέα ποδοσφαιρική κίνηση «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ανακοινώνει τα εξής:
Φαίνεται ότι ο κύριος Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ έχει παραμείνει σε αλήστου μνήμης εποχές που γνωρίζει πολύ καλά, αλλιώς δεν εξηγείται η απόφαση του - χωρίς σύγκλιση και απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου! - να εισηγηθεί τιμωρία 4 μελών του Σ.Δ.Π Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα χωρίς “απολογία’’!
Κύριε απερχόμενε Πρόεδρε,
επιτέλους μετά από 38 χρόνια γιατί τέτοιος πανικός; Γιατί φοβάστε τις εκλογές της οριστικής απαλλαγής του Αιτωλοακαρνανικού ποδοσφαίρου από τη μιζέρια, τη στασιμότητα, την ανυποληψία; Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος πανικού σας;
Δεν είναι κακό σε περίοδο εκλογών να στηρίζει κάποιος μια υποψηφιότητα. 'Αλλωστε όπως μας λένε πολλά σωματεία και ο κ. Νταούλας και ο κ. Καλαμπόκης σας στηρίζουν και καλά κάνουν. Γιατί είναι κακό ο κύριος Νικάκης και ο κύριος Γερολυμάτος να στηρίζουν άλλη υποψηφιότητα; Όσον αφορά τον κ. Τομαρά και κ. Καψάλη αυτοί απλώς παρευρέθηκαν όντας υπάλληλοι του δήμου σε ποδοσφαιρική συγκέντρωση χωρίς να πάρουν θέση, ούτε καν να μιλήσουν. Έπρεπε άλλωστε να ρωτήσετε τον αντιπρόεδρο σας κύριο Γάκη που ήταν παρών στη συνάντηση αυτή, αλλά και αυτόν τον αγνοήσατε!
Ο κατήφορος σας δεν έχει τελειωμό. Ζητάτε από τον κύριο Πιλάβιο την τιμωρία των παρατηρητών Τομαρά - Καψάλη χωρίς να απολογηθούν! Σας λέμε ότι εμείς σαν αυριανή διοίκηση της ΕΠΣΝΑ στηρίζουμε ανοικτά τον κ. Πιλάβιο γιατί επικροτούμε απολύτως την πολιτική του και είμαστε σίγουροι ότι ο αξιότιμος Πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα πέσει θύμα παραπαίοντα αθλητικού παράγοντα που χωρίς να υπολογίζει το Διοικητικό Συμβούλιο παίρνει αποφάσεις σαν άλλος Λουδοβίκος!
Τέλος η κίνηση μας «Νέοι ορίζοντες Ανανέωση - Ανάπτυξη» σας λέει ότι έχουν γνώση οι φύλακες και ασφαλώς τα ποδοσφαιρικά σωματεία και γνώση και γνώμη έχουν. Στις εκλογές του Ιούλη θα σας δώσουν την απάντηση απαλλάσσοντας το Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο από την παρουσία σας και τις αντιδημοκρατικές και μη σύννομες πρακτικές σας.
Πηγή: http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο