Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τα Μουσεία της Αιτωλοακαρνανίας» στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.



Σε μια σπουδαία εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, παρουσιάσθηκε χθες, (Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010), το βράδυ, στη νέα υπερσύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου η έκδοση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης: «Τα Μουσεία της Αιτωλοακαρνανίας» η οποία βασίστηκε στην εργασία των μαθητών με τίτλο «Μουσειακές-Διαδρομές στην Αιτωλοακαρνανία», με υπεύθυνες του προγράμματος της φιλολόγους Ευδοξία Μπεκούλη και Βασιλική Πλάκα.
«Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου αποτελεί δείγμα του πολιτισμού μας και είναι ένα σχολείο φάρος που μας δείχνει πως και που πρέπει να κατευθυνθεί η εκπαίδευση.
Αγκαλιάσαμε την εργασία των παιδιών γιατί με αυτή την έκδοση μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε τον τόπο μας, να τον υπερασπιστούμε, να τον αγαπήσουμε και το αποτέλεσμα της δουλειάς των μαθητών δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την υλοποίηση του προγράμματος, «Να γνωρίσουμε την Αιτωλοακαρνανία» ένα πρόγραμμα που ξεκινήσαμε στην ΤΕΔΚ και το συνέχισα στη νομαρχία» τόνισε στον χαιρετισμό του ο νομάρχης Θύμιος Σώκος.
Η νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Σχολείου δημοπρατήθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας το 2008, διαθέτει τριακόσια καθίσματα αμφιθεάτρου, εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που καλύπτει όλο το φάσμα των σύγχρονων απαιτήσεων και πιο ειδικά: συνεδριακό μεταφραστικό σύστημα, προβολικός εξοπλισμός, θεατρικός φωτισμός κ.λ.π. με συνολικό προϋπολογισμό 380.000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο