Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Βρέθηκε πνιγμένος ο 75χρονος, από τον Άγιο Κωνσταντίνο, ο οποίος αγνοούνταν από τις 15 Μαΐου.

Το πτώμα του 75χρονου Κωστόπουλου Κωνσταντίνου που είχε εξαφανιστεί στις 15 Μαΐου βρέθηκε σήμερα (8-6-2010) και περί ώραν 10:00, από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Αγρινίου στην άκρη της λίμνης Στράτου μετά τη γέφυρα Ματσουκίου στο δρόμο προς το Καστράκι.
Η υπόθεση του 75χρονου, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις αναζητήσεις στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη.
Ο 75χρονος αγνοούνταν από το Σάββατο 15 Μαΐου, όταν έφυγε από το σπίτι του στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και με ταξί πήγε στη γέφυρα του Αχελώου, στο χωριό Ματσούκι.
Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί, αρχικά του είπε να τον πάει στο χωριό Καστράκι (που είναι πιο μακριά από το Ματσούκι) αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη και του είπε να τον αφήσει στη γέφυρα γιατί θα ερχόταν ένας φίλος του να τον παραλάβει. O 74χρονος ζήτησε από τον ταξιτζή να συναντηθούν στο ίδιο σημείο μετά από δύο ώρες για να επιστρέψει σπίτι του. Ο ταξιτζής πήγε αλλά δεν παρουσιάστηκε ο συνταξιούχος.
Το πτώμα του διακομίσθηκε Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από πρώτα στοιχεία έρευνας δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Για συνθήκες – εξακρίβωση αιτίων θανάτου ενεργείται προανάκριση από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο