Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Γλέντι από τα παλιά… στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)







ΒΙΝΤΕΟ 1....


         Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Κέντρο ΛΑΜΨΗ  (Λεωφ. Πάρνηθος 279, ΑΧΑΡΝΕΣ), η  χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου παράλληλα και η κατ’ έθιμο κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
       Μέσα σε ένα θαυμάσιο εορταστικό περιβάλλον εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Τσαμποδήμος, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και στη συνέχεια μαζί με το Γραμματέα του Συλλόγου Γεώργιο Γεροχρήστο έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, η οποία ήταν προσφορά της Αναστασίας Γεροχρήστου (κόρης του Γιώργου Γεροχρήστου). 

Βραβεύτηκε ο Βασίλης Σκούρτας από το Σύλλογο Κωνωπινιωτών για την προσφορά του
          Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Σκούρτας βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, αφού εδώ και δεκαετίες έχει δώσει την ψυχή του για να μείνει πάντα "αναμμένη η φλόγα" και η αγάπη όλων των Κωνωπινιωτών για τη γενέτειρα τους, το χωριό τους την Κωνωπίνα............



      Ο Βασίλης Σκούρτας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Τσαμποδήμο και τον Γραμματέα Γεώργιο Γεροχρήστο και αφού χειροκροτήθηκε θερμά ευχαρίστησε και τόνισε πως θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να προσφέρει για το χωριό του. 

Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι και γλέντι και χορός μέχρι τις πρωινές ώρες...
Και του χρόνου...

ΒΙΝΤΕΟ 2....


ΒΙΝΤΕΟ 3....








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο