Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας. Από το 1985 μένει μόνιμα στο Αγρίνιο. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. με ειδίκευση στα συγκοινωνιακά και υδραυλικά έργα.
Είναι μηχανικός στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Εργάστηκε ως καθηγητής εφαρμογών στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας και διετέλεσε προϊστάμενος του τμήματος Ελέγχου Προμετρητικών και Επιμετρητικών στη Διεύθυνση Εκτέλεσης Δημοσίων Έργων Νομού Αιτωλοακαρνανίας.....
Επέβλεψε την εκτέλεση πολλών έργων, κτιριακά, οδοποιίας και λιμενικά.
Από την ίδρυση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης εκλέχτηκε πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος για τέσσερις τετραετίες.
Διετέλεσε Αντινομάρχης με αρμοδιότητα τον Δευτερογενή τομέα και στη συνέχεια Αντινομάρχης με αρμοδιότητα τον Πρωτογενή τομέα, τα εγγειοβελτιωτικά έργα και την πολεοδομία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Από το 1997-2004 διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (Ο.Δ.Δ.Υ.) καθώς και μέλος της διοίκησης της Γενικής Εταιρείας Μελετών και Εκμεταλλεύσεων (Γ.Ε.Μ.Ε.).
Διετέλεσε μέλος της διοίκησης της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (Ε.Ν.Α.Ε.) και πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης και Εργασιακών Θεμάτων της Ε.Ν.Α.Ε., πρόεδρος του Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου, πρόεδρος Εκπαιδευτικών Τ.Ε.Ι. επί σειρά ετών, ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Νομού Αιτωλοακαρνανίας και υπεύθυνος του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Διετέλεσε μέλος της διοίκησης της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Κ.Ε.Δ.Ε. 
Από το Σεπτέμβριο του 2014 εως σήμερα είναι Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & δικτύων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος



13 σχόλια:

  1. Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & δικτύων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος! Δηλαδή τι άλλο έχεις να προσφέρεις ρε Λύτρα;; Στο αντικείμενο σου τι να πω ότι είσαι εν δυνάμη δολοφόνος με τετοιους δρόμους; Και καλα εσυ να ξαναβαλεις γιατι ο μισθος ειναι καλος το παιζεις και πολιτικο πρόσωπο ανοιγουν πόρτες, εντάξει, ποιοια θα σε ξαναψησίσουν ρε συ και με ποια κριτήρια..;;;Αφου στον τομέα σου έχεις αποτύχει..κακοδιαχείριση, ψέμα και κατασπατάληση χρημάτων σε μεγάλα έργα οδοποιίας που σκοπος τους ειναι να βουλώσουν και οχι σωστα τους τορπιλισμένους δρόμους σας!

    κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΘΕΛΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ?ΕΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΜΕ.ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βιογραφικο λυτρα....ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ.ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Γιάννη
    Θα πρέπει να ξέρεις ,πως στις προηγούμενες εκλογές σε είχα ψηφίσει και ανεξαρτητα από αυτό ως ευγενής Ξηρομεριτης, όπως θα έκανα για κάθε Συνδημότη μου ,σου εύχομαι καλή επιτυχία .
    Πολύ θα ήθελα να σε ξαναψηφίσω και θα το κάνω ,αν μου απαντήσεις ειλικρινά τι χάλεβες κατά Ιόνιο μεριά παρέα με τον κύριο Μάντζαρη ,τον φίλο μου Αποστόλη Ντίνο (Καραμέλα) και τα άλλα παιδιά της Συμπολιτειας και όχι μόνο και πόσες φορές ήσουν ο Μαέστρος της ορχήστρας επάνω στο Πόντιουμ και διηύθυνες αυτό τον υπέροχο τζερτζελέ και εάν αυτό συνάδει με έμπειρο υποψήφιο Περιφερειακών Εκλογών .
    Αναμένω εναγωνίως την απάντηση σου ( όχι όπως εκείνη που είπες σε Καραμέλα ,ότι για αστείο το είπες αυτό που είπες στο Αγρίνιο ),αλλά σοβαρά για να καθορίζω και εγώ όπως και πολλοί άλλοι την τελική απόφαση μας για την ψήφο μας στις Περιφερειακές Εκλογές .!!!!
    Αστακός 27/2/2019
    Φιλικά .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε τους Θώκους και δώστε επιτέλους ελεύθερο χώρο στην Νεολαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΣΥΣΤΆΪΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕΙ ΝΑ λυτρρωθεις ?
    "τζάμπα και βερεσέ θα περιμενεις"
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΊΣΤΑ ΜΠΛΟΚ
    τελοςπαντων σε κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφε ΣΤΆΪΚΟ, δεν ψηφίζω Λύτρα
    ακόμα και να το πει ο δαρβίνος ή ο Θεός αν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ ΣΤΑΙΚΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ.ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΚΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΤΟΥΣ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ......ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο ρε Στάικε. Ας απαντήσει η μισή έστω Συμπολιτεία και η λεγόμενη παράταξη ανατροπή τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. με τόση πολιτική βεβαιότητα δηλαδή θέλω να πώ,
    μας έχουν βγάλει από τα ανθρώπινα όρια Με Στάϊκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενω εσυ χαλεβες στο ποταμι να σωσεις την ελλαδα και οταν δεν σε εβαλαν για βουλευτη την αλλη μερα εφυγες κατηγορωντας αυτους που εκθιαζες την προηγουμενη μερα.
    Οπου φυσαει ο ανεμος παρε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο