Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Άνεμος Ανανέωσης: Τρείς νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι, νέα παιδιά, με γνώσεις, διεκδικούν το δήμο ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ. Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό...

      Από αναγνώστη μας λάβαμε το ακόλουθο άρθρο-κείμενο το οποίο και δημοσιεύουμε και που αφορά τον Άνεμο ανανέωσης που αποπνέουν οι τρείς νέες υποψηφιότητες δημάρχων (Κασόλας Θανάσης, Μασούρας Δημήτρης και Νώντας Μωραίτης) στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Νέα παιδιά, με καλές σπουδές και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο μας, μπαίνουν  στην πρώτη γραμμή της τοπικής αυτοδιοίκησης και διεκδικούν τη δημαρχία, για να μπορέσει ο Δήμος μας να ξεφύγει από τις γερασμένες απόψεις και τη στασιμότητα.
Αναλυτικά...

Λέμε ΟΧΙ σε παραμονή στο Παρελθόν.
Λέμε ΝΑΙ στους Νέους και τις νέες ιδέες.

      Τι λέτε λοιπόν; Δεν ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με το παλιό, με το ξεπερασμένο, με το αποτυχημένο και με το ρουσφέτι;
      Σαν μέλος λοιπόν και εγω των προηγούμενων αποτυχημένων γενιών, που προσπαθώ να κοιτάζω τα παιδιά μου στα μάτια, σας καλώ να κάνουμε ένα μεγάλο τελευταίο βήμα και να παραδώσουμε την σκυτάλη στην νέα γενιά. Αισιοδοξώ γιατί βλέπω μια πολύ δυνατή νέα γενιά που έρχεται με ορμή και εμείς οφείλουμε να τους ανοίξουμε τον δρόμο και να τους στηρίξουμε. Αφήνοντας αυτό το νέο και διαφορετικό που φέρνουν να ανθίσει και να λάμψει........

 
     Επιτέλους ότι δεν έγινε με την δική μας γενιά, να γίνει τώρα. Να εμπιστευτούμε το καινούργιο και το διαφορετικό που φέρνουν τα νέα παιδιά. Ας τους δώσουμε την ευκαιρία τους να δημιουργήσουν αυτά το παρόν και το μέλλον που ονειρεύονται. Ας πάρουν αυτά την ευθύνη για την εξέλιξη του τόπου τους. 
      Ας δημιουργήσουν μόνοι τους το περιβάλλον στο οποίο θέλουν να ζήσουν, να δημιουργήσουν, να αναπτυχθούν δημιουργώντας οικογένειες και παιδιά. Ας έχουν οι ίδιοι τις ευθύνες για το δικό τους μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν διότι έρχονται με περισσότερη γνώση, δύναμη, θέληση, όρεξη και εφόδια.

          Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα τρία παιδιά (Μασούρας-Κασόλας-Μωραΐτης) που σήκωσαν το ανάστημά τους και ανέλαβαν την ευθύνη να ηγηθούν για τον ερχομό της νέας εποχής στο Δήμο μας
     Τα ίδια και ίδια πρόσωπα παλαιάς κοπής και καθεστωτικής αντίληψης, ξανά ζητούν την ψήφο μας. Τους καλώ να το ξανά σκεφτούν και να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους να δημιουργήσουν. Όπως ακριβώς επιθυμούν για τα δικά τους παιδιά. 

     "Όνειρο όλων και ευχή, ένα καλύτερο αύριο για την παιδεία μας, ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας, διά μέσου εσάς" ευχήθηκε ο δήμαρχος μας κ. Αποστολάκης Γ. πρίν τις τελευταίες πανελλήνιες εξετάσεις στα νέα παιδιά. Πόσο ψεύτικο, πόσο υποκριτικό, σαν τις προεκλογικές υποσχέσεις που μοιράζονται αυτές τις μέρες αδιάκοπα μιας και είναι δωρεάν. 
       "Η ελπίδα και το όνειρο όμως ξεπροβάλλει μέσα από τον διαρκεί αγώνα για γνώση, αποτυπώνεται στα λαμπερά μάτια των παιδιών μας και δρα αντίθετα σε κάθε μορφής ισοπέδωση" ευχήθηκε ο κ. Δήμαρχος πριν την έναρξη της τελευταίας σχολικής χρονιάς.

       Ναι λοιπόν, μην ισοπεδώσουμε την προσπάθεια των νέων παιδιών. Σε όλη την Ευρώπη προσπαθούν να εντάξουν τους νέους στην πολιτική και μόνο στην χώρα μας παραμένουν αόρατοι. Δεν είναι τυχαίο πως ένα μεγάλο ποσοστό της νεολαίας μας, δηλώνει ότι δεν θα πράξει τίποτα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εμφανίζοντας αίσθημα παραίτησης. 
      Άνθρωποι που ενώ βρίσκονται στην ακμή της δημιουργικότητας τους, παραμένουν εγκλωβισμένοι στο περιθώριο και στην αδράνεια. Ας δώσουμε επιτέλους τέλος στις πελατειακές σχέσεις και ας δείξουμε εμπιστοσύνη στην νέα γενιά. Η νέα γενιά δεν φέρνει ευθύνη για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Μόνο η αλλαγή προσώπων φέρνει αλλαγή πολιτικής.
Μπράβο σε αυτά τα 3 παιδιά.......

Μέλος παλιάς γενιάς


38 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία παιδιά!

    Αλλάξτε τα όλα σε ένα δήμο που υπολειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο άλλο νέος από τον Αλέξη Τσίπρα
    νεότερος δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπερδεμενα μας τα λετε😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΝ ΜΕΡΗ ΙΣΧΥΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέ αυτό το σκεπτικό άς παραμείνει ο Αποστολάκης μέχρι τα βαθιά τού γεράματα μωρέ τι είναι αυτά πού λέτε?

      Διαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ!!!ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!! Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΥΤΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!!ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΟΝΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΛΑΠΤΕΙ!!ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά νέος είναι ο Τσίπρας που ξανάφερε το παλιό (ρετάλια Πασοκ) στα πράγματα και κυβερναει χαρι σε ένα καναπεδατο λαό που δεν αντιδρά.
    Που δεν συγκρούεται με το παπαδαριο για να διαρηξει μια και καλή τις σχέσεις κράτους εκκλησίας,που διαλύει την εκπαίδευση συγχωνευοντας ΤΕΙ και ΑΕΙ.

    Επίσης μια χαρά νέος είναι ο Κούλης με τις συσκευές SIEMENS , με τα ρετάλια του ΣΥΡΙΖΑ που μάζεψε στο ακροδεξιό (Άδωνις, Βορίδης) φθλελευθερο κόμμα του.

    Τέλος μια χαρά νέοι και μορφωμένοι ήταν όσοι πέρασαν απο τις θέσεις του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας που έστειλαν το δημόσιο χρέος στο θεό και μια ολόκληρη γενιά απο τα 45 έως τα 65 σε σύνταξη και απομείναμε να τους συντηρούμε εμείς που ακόμα έχουμε το προνόμιο να δουλεύουμε ακόμα.

    Μια χαρά νέοι ήταν κα οι Μωραιρηδες και οι καραγκουνηδες που ως βουλευτές έστειλαν όλο τον νομό στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης.

    Τέλος μια χαρά νέοι είναι η νέα γενιά που με το φραπέ στο ένα χέρι και με το φειςμπουκ στο άλλο αμπελοφιλοσοφει ολημερίς και ολονυχτίς αρνουμενη να ρίξει έστω και μια τσαπια στην χερσα γη του κάμπου της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το "τελευταίο μεγάλο βήμα" με προβληματίζει , μήπως μας πάει στο γκρεμό , όπως και με τον Αλέξη. Δεν χρειάζεται να έχουμε άλλη μια φορά κοψοχέρηδες. Γι αυτό, το νου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος/α ο 1:27 μ.μ. σωστη τοποθετηση. Πέρα από αυτό, η δημοτική ομάδα του Αποστολάκη έχει κάνει πολλή δουλεια και το αναγνωρίζουν οι πολιτες. Αυτός ο πολύ ανήσυχος "δήθεν" αναγνωστης που εστειλε το αρθρο αυτό, έπρεπε να γράψει και το όνομα του, για να δουν οι πολίτες πόσο ενεργός είναι ο ίδιος στην κοινωνία και πόσο προσφέρει. Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος προχωράει δυναμικά. Πάντως καλή επιτυχία σε όλους τους συνδιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραγέρασες... Αποστολάκη... Αντε γειά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ «αναγνώστη» . Πόσο εμπιστοσύνη να σου δείξει κανείς , αφού ομολογείς την αποτυχία σου μια και είσαι «μέλος των προηγούμενων αποτυχημένων γενιών»; Τα ήθελες και τα λες ή σου τα είπανε ; Στη πλάτη μας θέλεις να βγάλεις τα απωθημένα της αποτυχίας σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νεοι με προοπτικες αυτοι οι τρεις; Ενταξει πες μας και αλλα ανεκδοτα ειναι ασχημες εποχες και τα εχουμε αναγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον επίλογο της αναγνώστριας «Μόνο η αλλαγή προσώπων φέρνει αλλαγή πολιτικής» συμπληρώνοντας «ικανών προσώπων» και οι τρεις που προτείνεις δεν έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να διοικήσουν το δήμο.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο νέος είναι ωραίος... μα ΠΑΝΤΑ ευτυχως ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ❤😉
    Και εδώ στην ανερχόμενη νεανική τριάδα κολάει πολυ(!) μετράει η εμπειρια που αφήνει το περασμα των χρόνων 😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε έχει καμία τύχη ο Αποστολακης με νέα παιδιά και το ξέρει αυτό ότι είναι χαμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καλυτερος ολων αποστολακης. Ας ειναι παλιος του αρεσει να φτιαχνει κ το εχει αποδηξει αλλωστε. Αρχιζουν τα εργα του κ καποιοι θα τριβουν τα ματια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να πει ο γεροξεκούτης αποστολακης? Αει σιχτιρ παππού που θα μας μιλήσετε εσεις οι αποστολακαιοι για έργα που λεηλατησατε το τοπο.. Λαμόγια που έχετε κανει ολο το κοσμο να σας συχαίχονται. Αντε στα τσακίδια όλοι σας. Φτου σας απαταιωνες , ψευτες και λαμόγια της κοινωνίας. Αντε στα τσακίδια και στον αγύριστο. Ποτέ ξανά αποστολάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το απόστημα πρεπει να σπασει.
    Ρε Αποστολάκη φεύγεις που φεύγεις, φύγε με λίγη αξιοπρέπεια.
    Ολοι οι λεχρίτες που στηριζετε αποστολακη κερδίζετε μια μπάλα σανό.
    Μονο οι νεοι θα μας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ τι ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ αυτά ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παππού στα πλαίσια της ηθικής τάξεως θα πρέπει να επανορθώσεις το Επώνυμο σου και αντί για αποστολάκης να το κάνεις στο σωστότερο Κλεφτοαποστολάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aυτοί, οι ψεύτες ΕΚΕΙ στο ΔΗΜΟ, ΚΑΛΑ περνάνε. Τόχουν λύσει το πρόβλημα τους για τα καλά. Εσείς, που σκοτώνεστε λεχρίτες να υποστηρίξετε τον Αποστολάκη, θα μας πείτε τι δουλειά κάνετε; Αφού υπάρχουν βαρεμένοι σαν και σας που τους υποστηρίζετε ακόμα καλά κάνουν και κλέβουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επι Αποστολακαίων όλοι κάτι έχουν να μασήσουν: Oι εργολάβοι και οι κολλητοί τα εκατομμύρια, και οι ψηφοφόροι τους τον άφθονο σανό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάθε ηλικία μέχρι τη χάρη της
    Αλλιώς "βλέπουμε" τα πράγματα στην εφηβεία αλλιώς ανα δεκαετία
    Οι χαρακτήρες μας όμως δεν αλλάζουν είναι αναλλοίωτοι
    Έτσι είν' είναι η φύση όλων μας.
    Το σκεπτικό αλλάζει , ο πυρήνας του χαρακτήρα παραμένει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάθε ηλικία μέχρι τη χάρη της
    Αλλιώς "βλέπουμε" τα πράγματα στην εφηβεία αλλιώς ανα δεκαετία
    Οι χαρακτήρες μας όμως δεν αλλάζουν είναι αναλλοίωτοι
    Έτσι είναι η φύση όλων μας.
    Το σκεπτικό αλλάζει , ο πυρήνας του χαρακτήρα παραμένει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρεε παιδια οι παππουδες μασάνε και με μασέλες μια χαραα!!! 😉Το νου σας παλι ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ θα εχουμε!!Έτσι για να, γουσταρετε λίγο και να λέτε περισσοτερα γι'αυτόν!! 😉😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε παιδιά, μηπως ξέρει κανένας πόσο χρονών είναι ο Αποστολάκης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αποστολάκης δεν έχει ηλικία είναι διαχρονικός!!
      ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️






      Διαγραφή
  27. Σε σενα 4.37 που δεν ξερεις που βοσκαςκαι δεν ξερεις τι γραφεις αυτος ξεκουτης που λες και η παρεα του θα τους φας παλι στη μαπα για αλλα τεσσερα χρονακια να το θυμασαι αν θελεις πεσε μας κ το ονοματακι σου για να σου απαντησω την πρωτη κυριακη να το θυμασε μια κ εξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βγήκες μια βγήκες δύο βγήκες τρεις τώρα το να επιμένεις είναι αχαριστία. Λες ενα Ευχαριστώ στο κόσμο και φεύγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νέος ήταν και ο τσίπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο στους νέους.Ο Αποστολάκης μας κυβερνά τόσα χρόνια ότι ήταν να δώσει το έδωσε στον τόπο μας.Καλό θα ήταν να αποσυρθεί...από μόνος του.Γιατί έχει ΣΗΜΑΣΙΑ να φύγει με αξιοπρέπεια και όχι να οδηγηθεί από την αλαζονεία του σε ρεζιλεμα(Κοντός ψαλμός αλληλούια!)Επόμενος δήμαρχος Μασουρας έρχεται με νέες ιδέες και ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καντε όνειρα απατηλα ο Αποστολάκης θα βγει ουτε Μασουρας ουτε ο άλλος που δεν θυμάμαι καν το όνομα του!Τις ιδέες του Μασουρα που είναι νέες και φρεσκιες που τις είδατε? Ααα σας τις ειπε ο ίδιος 😱ok no comment (!)(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 60 χρόνων είναι ο Αποστολακης και φαίνεται 80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με ποιον θα πάρει τις εκλογές ο Μασούρας χαχααααα καριιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο