Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Επιτυχημένη η χοροεσπερίδα από τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου "Τα Κόροντα"-ΦΩΤΟ








ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ 


           Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ταξιάρχης Σάββας καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και στη συνέχεια εκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα που ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Βασίλειος Πόπης.
        Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερ. Γαλουνης. Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε με πλακέτα ο συγχωριανός μας Απόστολος Πανταζής για την προσφορά του στο σύλλογο.

      Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομερου "Τα Κόροντα" τη Κυριακη 24/2/2019 στην οικογενειακή ταβέρνα "ο Καπετάνιος", Κειριαδών 160 και Χαμοστέρνας Κάτω Πετράλωνα...........



   Στην αρχή ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ταξιάρχης Σάββας καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και στη συνέχεια εκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα που ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Βασίλειος Πόπης.
     Η πίτα και τα κομμάτια της βασιλόπιτας ήταν προσφορά του συγχωριανού μας Κώστα Κύρου.
         Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερ. Γαλουνης. Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε με πλακέτα ο συγχωριανός μας Απόστολος Πανταζής για την προσφορά του στο σύλλογο.

          Την εκδηλωση τίμησαν με τη παρουσία τους: Ο π. Βασίλειος Πόπης πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, η Ρένια Ζαρκαδούλα απο τη Μπαμπίνη υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στο βορειο τομέα της Β' Αθηνών, η Αναστασία Σακαρέλλου, υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ο Δημαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Απόστολος Πανταζής, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου, ο Νίκος Ναουμης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου, ο Κώστας Γεωργούλας, πρόεδρος της Κοινοφελούς επιχείρησης του δημου Ξηρομέρου, ο Παναγιώτης Στάικος υποψήφιος δήμαρχος του δημου Ξηρομερου, ο Παναγιώτης Χολής πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας, ο Βασίλης Μπουρνάζος και ο Τάκης Κοθρούλας απο το Κ. Σ. Της ΟΠΣΥΞ, ο Πάνος Καλός, υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων του Συλλογου Δρυμιωτών, ο Απόστολος Κομπλίτσης, αντ/δρος του συλλόγου Μπαμπινιωτών.
           Απο το σύλλογο Μαχαιριωτών ο πρόεδρος Γρηγόρης Τσίντζος, η Γενική Γραμματέας Σοφία Κορρέ , η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Αθηνά Μπούρχα κι ο ταμίας Γιώργος Καραγιαννης.
       Απο τη κοινότητα Χρυσοβίτσας ο σύμβουλος Ηρακλής Δημ. Ζορμπάς. Απο την Αθλητική Ένωση Χρυσοβίτσας ο πρόεδρος Δημήτρης Μούρκας και ο Βασίλης Ζορμπας ταμίας.
      Για την καλύτερη διασκέδαση του κόσμου ο Σύλλογος κάλεσε για άλλη μια χρονια κοντα μας τους καλλιτέχνες Παύλο Θώδη (τραγούδι) και Βασίλη Μαρκόπουλο (κλαρίνο)
      Με τη ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια το κέφι ανέβηκε στα ύψη κι όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν κι απόλαυσαν ενα ομορφο μεσημέρι.

Και του χρόνου.....

ΒΙΝΤΕΟ....




 



















  















 


  
  
  
  





  
   
  
  








  

  



  









  


  




  











  







  



































  
   
  



  
   


  




  
 



  

Φωτο: Μπαμπίνη ΙΝ
http://mpampini.blogspot.com


8 σχόλια:

  1. Ο ΔΉΜΟΣ ΕΊΧΕ ξεχάσει ΣΤΟ ΣΥΡΤΆΡΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΌ
    ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΌΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΆΖΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού αδράνησε ή αμέλησε, ή δέν είχε την πολιτική βούληση η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου να κινηθεί εντός των κανονισμών και όπως ορίζουν οι αυτοδιοικητικοί νόμοι και διατάξεις της Πολιτείας για την προστασία του καθαρού φυσικού περιβάλλοντος σε χώρο εντός των διοικητικών οριων του δήμου μας, στο θέμα της αδειοδότησης η μή για την κατασκευή της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με βιορευστά σε κοινότητες του δήμου μας,
    ας προσπαθήσει και με βάση την κανονικότητα η νέα επόμενη δημοτική αρχή του δήμου μας που θα προκύψει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μάη του 19 και μέσω της δημοκρατικής ετυμηγορίας της τοπικής μας κοινωνίας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός τόπου και χρόνου ο Κύριος Γιαννελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ! 4:33 μ.μ.
    απλη πρόταση πολιτική λέω από κει και μετά ας κάνει ότι νομίζει η επόμενη δημοτική αρχή του δήμου
    καλό βράδυ φίλε συνδημότη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννελη νομίζεις ότι ξέρεις να γράφεις Ελληνικά;;; ούτε κογκολεζικα δεν είναι αυτά που γράφεις.ξεκολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΊΝΑΙ
    Όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται στους δήμους,σε συνεταιρισμούς,σε συλλόγους κ.ο.κ.
    λίγοι είναι αυτοι οι σύλλογοι-συλλογικοτητες που λειτουργούν σωστα και αξίζουν πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ' ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο