Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

«Επ’ αόριστον» κατάληψη στον ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου από φοιτητές του Τμήματος ΔΠΦΠ (φωτο)

              Το Συντονιστικό κατάληψης των φοιτητών του Τμήματος ΔΠΦΠ του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στο Αγρίνιο, προχώρησε σήμερα μετα το μεσημέρι σε κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

       Φοιτητές, εισήλθαν στα γραφεία και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην φύγουν εάν δεν πάρουν σαφείς απαντήσεις για το μέλλον του Τμήματος.
    «Το Τμήμα μας κλείνει. Αυτό που εμείς ζητάμε είναι μετονομασία του Τμήματος σε Μηχανικούς Περιβάλλοντος, επαγγελματικά δικαιώματα και ένταξη μας στο ΤΕΕ. Η κατάληψη θα συνεχιστεί επ’αόριστον η πρυτανεία αδιαφορεί και το υπουργείο επίσης.........



        Το σχέδιο τους είναι το Τμήμα μας, μαζί με ένα άλλο Τμήμα και ένα Τμήμα ΤΕΙ από το Μεσολόγγι να δημιουργήσουν μια Γεωτεχνική Σχολή που δεν έχει καμιά συνάφεια με το αντικείμενο μας και το πρόγραμμα σπουδών μας.
           Αυτό εμείς δεν θα το επιτρέψουμε, το μέλλον μας είναι αβέβαιο. Η πρύτανης είπε πως το Τμήμα θα κλείσει και θα συγχωνευτεί. Έχουν ως πρόσχημα ότι δεν έχουν μέλη ΔΕΠ, που όμως ως δια μαγείας θα τα εμφανίσουν μόλις ιδρύσουν την Γεωτεχνική Σχολή», τόνισε στο agriniopress.gr εκπρόσωπος των φοιτητών.

https://www.agriniopress.gr/


6 σχόλια:

  1. Παίρνω τα χάκια μου με τους αλαφιασμένους Συριζαίους. Πανωλεθρία σε όλη τη ψεύτικη ιδεολογία τους και προπαγάνδα από 60ετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Συριζα είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΌΜΜΑ
    και δεν ανησυχεί από καταλήψεις γραφείων του.
    Δεν έχει τέτοια κόμπλεξ ο Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με δυό λόγια απλά
    ο Συριζα τις καταλήψεις των γραφείων του απο φοιτητες,
    τους βλέπει τους φοιτητες φιλικά και όχι εχθρικά.
    δημοκρατική αντίληψη δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας θυμηθούμε λίγο περιπτώσεις ελευθερίας κόμματος. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά απέδειξαν πριν λίγο καιρό έμπρακτα ότι βρίσκονται σε πανικό για το θέμα των Πρεσπών και ότι δε διστάζουν να εφαρμόσουν ακόμα και χουντικά μέτρα για να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή. Η σωρεία συλλήψεων πολιτών… προληπτικά πριν την ομιλία του κ. Τσίπρα στο Μέγαρο μουσικής και η κράτησή τους χωρίς κατηγορία και χωρίς επαφή με τους δικηγόρους τους θυμίζε μέρες συνταγματαρχών.

    Οι προληπτικές προσαγωγές και συλλήψεις παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα να συνέρχονται και να συναθροίζονται οι πολίτες, καθώς και το θεμελιώδες δικαίωμα να διαδηλώνουν τις απόψεις τους χωρίς ακρότητες. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΌΜΜΑ. ΧΑΧΑ

    Όλα αυτά δηλαδή που παραβίασε βάναυσα η κυβέρνηση για να μη χαλάσει το λούστρο της ομιλίας του πρωθυπουργού στη φιέστα του Μεγάρου Μουσικής, δήθεν για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, αλλά στην πραγματικότητα για να προπαγανδίσει με όλους τους πρόθυμους υποστηρικτές της τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν ξεχνάμε συντρόφια.

    Στο Μέγαρο μουσικής (χαχαχα), που λοιδορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να έρθει στην εξουσία και να το κάνει έδρα των λουστραρισμένων εκδηλώσεων του αρχοντοχωριατισμού του, γινόταν ημερίδα για τη σύγκλιση της κεντροαριστεράς για να επιδειχτούν στο λαό οι πρώην πασόκοι πολιτευτές Ραγκούσης, Μπίστης, Δανέλης ως η ανανέωση του χώρου (!), μαζί με τον Φώτη Κουβέλη και τους Ρεπούση και Λιάκο.

    Στις 5 το απόγευμα ασφαλίτες έπιασαν χωρίς κατηγορία και χωρίς να υπάρχει καν εκδήλωση, 6 επιλεγμένους από δεκάδες άλλους πολίτες απέναντι από το Μέγαρο, σε ταχυφαγείο, οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά ήταν μέλη της Επιτροπής για διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών! Και οι οποίοι, χωρίς πανό, και χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση είχαν προγραμματίσει να αναρτήσουν πανό απέναντι από το Μέγαρο, ζητώντας Δημοψήφισμα, μόλις θα έφτανε ο πρωθυπουργός!

    Οι 6 στην κυριολεξία σύρθηκαν χωρίς αιτιολογία στη ΓΑΔΑ, όπου τους αφαιρέθηκαν τα κινητά και δεν τους επιτρεπόταν επί ώρες η επικοινωνία με τους δικηγόρους! Άρχισαν να ελευθερώνονται σταδιακά αφού τελείωσε η ομιλία του κ. Τσίπρα στο Μέγαρο. Τέτοιες ολοκληρωτικές μέθοδοι δεν εφαρμόζονταν ούτε επί μαύρης χούντας. Αυτό λέγεται κόκκινη μαρξιστική χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται.Το άρθρο 3 Συντάγματος παραμένει. Δεν ψηφίστηκε στη βουλή. Ήττα των αντίΧριστων.

    1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.

    2. Tο εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Kράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.

    3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο