Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Κοσμοσυρροή στην Εκδήλωση Μνήμης για τον αείμνηστο πολιτικό και γιατρό Ανδρέα Καραγκούνη (ΦΩΤΟ)













        Κατάμεστη η αίθουσα στο Πολεμικό Μουσείο, Αθήνα, για την εκδήλωση Μνήμης για τον αείμνηστο πολιτικό και γιατρό Αιτωλοακαρνάνα Ανδρέα Καραγκούνη
      Τη ζωή, το έργο και την πολιτική διαδρομή του Ανδρέα Καραγκούνη στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας τίμησαν, σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 27.2.2019,  το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας............



    Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πλήθος Αιτωλοακαρνάνων, φίλων και πολιτών και ομιλητές ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς και οι Απόστολος Κακλαμάνης, Κώστας Μπακογιάννης, Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, Βασίλης Γολεμάτης, Γιώργος Ζωγράφος και Βάσσης Λαοκράτης, οι οποίοι ανέπτυξαν πτυχές της προσωπικότητας του Ανδρέα Καραγκούνη. Την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης.

        Ο Γιατρός Ανδρέας Καραγκούνης γεννήθηκε στη Βόνιτσα το 1943 και έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου 2012. Διετέλεσε βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υφυπουργός.
       Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Καραγκούνης έγινε μέλος της νεολαίας της ΕΡΕ προδικτατορικά και μεταπολιτευτικά της ΟΝΝΕΔ. Εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουνίου του 1989 με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Επανεξελέγη στις εκλογές που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς και σε εκείνες του 1990. Στις 3 Δεκεμβρίου 1992 διορίστηκε υφυπουργός Γεωργίας, θέση στην οποία παρέμεινε ως τις 12 Οκτωβρίου 1993. Επανεξελέγη με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 1993, 1996 και του 2004.





















































































































































28 σχόλια:

  1. Αρέ κάρυ από τον Κατσιφαρα.. Χθες πρώτη θέση Στον καραγκουνη με Σαμαρά απόψε... Να τον χαιρόμαστε Σύντροφοι Εκλογές Εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστολικής - Κασολας = 4- 0 .Απλα και χαλαρά . Αυτό σημαίνει ανεξάρτητος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το είδες αυτό το σκορ σύντροφε ; Εκτός και έχεις τυφλωθεί από το μίσος σου και δε βλέπεις το Κασολα στις φωτογραφίες !

      Διαγραφή
  3. Είχε υποχρεώσεις από το Β' γύρο του 2014. Θύμιο το ακούς; Τούτη τη φορά δεν τον σώνει τίποτε. Θα χάσει και θα ελεγχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαύροβιτσα μου που πας Μέσα στον αποστολακη θα σε καταπιούν οι δεξιοί ! Εσένα Βασιλακη Σώζο σου ρίχνει πολύ δουλευμα ο Αποστολακης χτες με σένα κ κατσιφαρα απόψε με Καραγκουνη ! Με νομίζει ότι δουλεύει τους πάντες αυτός;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΗ κοσμοσυρροή σήμερα στο πολεμικό Μουσείο ήρθαν να τιμήσουν τον γιατρό Ανδρέα Καραγκούνη έναν από τους καλύτερους πολιτικούς που έχει βγάλει η Αιτωλοακαρνανια πολύ καλός πατριώτης ανθρώπινος ειλικρινής καθαρός. θα σε θυμόμαστε πάντα φίλε ΑΝΔΡΈΑ ΓΡ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα φτωχό παιδί το οποίο κατάφερε πάρα πολλά στην ζωή του. Υπηρέτησε με σεβασμό την παράταξη και τα ιδανικά που την πρεσβεβαν. Τώρα αν τον ρωταγατε το συγχωρεμένο ότι στην εκδήλωση του τιμομενο πρόσωπο θα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς θα έδινε σίγουρα με την οξυδέρκεια του την κατάλληλη απάντηση.Στο βομο της επιτυχίας Μην ξεριζωνεται τα ιδανικά αγαπητέ Κώστα . Δεν θέλω να γράψω το όνομα μου για ευνόητους λόγους αλλά ο παππούς μου βοήθησε τον Βονιτσανο Ανδρέα Καραγκούνη στα πρώτα βήματα της ιατρικής του σταδιοδρομίας και το ξέρετε. Αιώνια του η μνήμη να του μοιασετε παίδες ο Ανδρικός ήταν λεβεντιά και πάνω από όλα άνθρωπος.

    Υ.Γ όσο για τον πολιτικό κλόουν Αποστολάκη δυστυχώς εδώ έχουν μεγάλη ευθύνη οι Καραγκουναιοι ...Τέλος πάντων κακός ασχολούμαι με τενεκέδες σε ένα ποστ για τον Ανδρέα που σαν γιατρός και σαν πολιτικός βοήθησε πάρα πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσες φωτογραφίες και να τραβήξει ο Κασολας δεν τον βοηθάει καθόλου. Πραγματικά πείτε μου τώρα σοβαρά. εσείς που με μεγάλη προσπάθεια θέλετε να εξύμνήσετε τον Κασολα. Πως το κάνετε . Δεν βλέπετε την καταιγίδα που πλησιάζει . Δεν βλέπετε πως αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να ηγηθεί τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας !!!??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αποστολάκης ...πασοκ δεν ήτανε;;; Μα προχθες ήταν στον κατσιφαρα-συριζα και χθες στο Καραγκούνη??? Το αδέσποτο του Ακη αλλάζει καθε μέρα παρατάξεις σαν τα πουκάμισα, αρκεί να μείνει στη καρέκλα. χαχαχα?.. Μωρέ ενωση κυνηγων θα ψηφίσω.. για να μην μεινει πάπια πετουμενη στον Αμβρακικό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι κινήσεις Αποστολάκη δείχνουν την απόγνωσή του!! Κάνει πολιτικό πλιατσικο μπας και σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΠΙΑ
    τζάμπα παλεύει να διασωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μας έχει μείνει έντερο από το γέλιο λέμε... Ο Αποστολάκης και στο Καραγκούνη..χαχαχαχα!! Ότι και να κάνεις Αποστολάκη, ο Δούρειος Ίππος είναι παλιό και καμμένο κόλπο και μην ελπίζεις ότι θα συνεχίσεις τη μασα και θα ξανα-αρπάξεις την κουτάλα. Και τον Μέσι να κατεβάσεις, το παιχνίδι το έχεις χάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απόλυτη ξεφτίλα αποστολακη έχει καταντήσει πολιτικός γυρολόγος και κάνει κινήσεις πανικού . Στο τέλος οι πολιτικοί γυρολόγοι αυτόεξεφτιλιζονται .παπαχριστοπουλος έχει καταντήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.51 ΑΣ ΧΆΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΜΑ ΗΡΕΜΉΣΕΙ
    ΑΣ ΓΊΝΟΥΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8:23 π.μ. εσύ δεν έγραψες το σχόλιο για να εξυμνήσεις το αείμνηστο κ. Καραγκούνη Ανδρέα, ο οποίος βοήθησε κόσμο. Εσύ έγραψες το σχόλιο για να βρίζεις το δήμαρχο Αποστολάκη, για αυτό δεν έγραψες και όνομα. Ο Αποστολάκης έχει μάθει να συνεργάζεται με όλους για το καλό του δήμου. Για αυτό το λογο πήρε και τα περισσότερα έργα. Ρωτήστε και κάποιους άλλους δημάρχους του νομου μας να σας το πούμε. Τα πικροχολα σχόλια κρατήστε τα για τον εαυτό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγάλε με τόσα έργα ο δήμος έπρεπε να είναι Μονακό αλλά μάντεψε είναι ίσως ο χειρότερος παραθαλασιος δήμος σε τουριστική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Μάντεψε και ποιος είναι Δήμαρχος τα τελευταία 13 χρόνια?

      Διαγραφή
  15. Γραψτε οσοι θελετε κατα του αποστολακη. Αυτος δεν πτοειτε θα ειναι παλι δημαρχος για αλλα 4 χρονακια θα τα ξαναπουμε σιμα κοντα ειναι τα γιαννενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Κ ΑΛΑΝΙΑΡΗΣ Κ ΤΑΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπαρχουν ακομη ατομα που υποστηριζουν αυτο τον σαλτιμπαγκο Αποστολακη για δημαρχο; Αχαχαχα και οι κατσικες μου περισσοτερο μυαλο εχουν απο εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 30.2 αυτόν ψηφισαν για Δήμαρχο
    αμέσως εσυ να τους χαρακτηρίσεις για σχήμα τα λόγου στα blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αξιολυπητη η νεα παρασταση αποστολακη. Αξιολυπητος και ο λαος γιδοπροβατων που ακομη τον πιστευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ:
    Κάποιος φόρτωσε ένα άγαλμα στο γάιδαρό του και πήρε το δρόμο για την πόλη. Αυτοί που τους συναντούσαν προσκυνούσαν το άγαλμα, γεγονός που παρεξήγησε ο γάιδαρος και νομίζοντας ότι προσκυνούν αυτόν, πήραν τα μυαλά του αέρα, άρχισε να γκαρίζει και δεν ήθελε να προχωρήσει παραπέρα. Ο αγωγιάτης κατάλαβε τι συμβαίνει, και χτυπώντας τον με το ξύλο, του είπε: Ανόητε, αυτό μας έλειπε, να προσκυνούν οι άνθρωποι ένα γαϊδούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καθίστε και σκεφτείτε για μια στιγμή σε ποιους αφήνετε την τύχη των παιδιών σας και των περιουσιών σας.αυτο,τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ
    ΑΛΛΆ ΦΤΑΊΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ ΣΩΣΤΉ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΆΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΕΔΏ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΏΝΥΜΑ ΣΧΌΛΙΑ.
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ ΈΧΕΙ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΣΆ ΘΈΛΕΙ ΆΚΟΜΑ ? ΆΛΛΑ 10 , 20 ΧΡΌΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ Εθελοντικά ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ... ΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΕΣ 2 τετραετίες= 8 ΧΡΌΝΙΑ ακόμα
    εν πάση περιπτώσει, καλή Πέμπτη σε ολουςμας
    πολίτες και πολιτευτές με υγεία πρώτα απ' όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδη τυγχανει να το γνωριζω καλα ο κ Αποστολακης παρεστει ως πολυ καλος φιλος ολης της οικογενειας Καραγκουνη και οχι για ψηφοθηρικους λογους.Υ.Γ:Ολα τα χρονια τον στηριζουν με τροπο χωρις να το καταλαβαινουν οι περισσοτεροι ψηφοφοροι.Αλλωστε αυτο σημαινει πολιτικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για να έχει τόσα χρόνια δήμαρχος ή πολύ καλός ειναι ή τόσο βοιδια είναι ο κόσμος.διαλεγεις και παιρνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχει παρατηρηθεί το εξής και σε γενικές γραμμές αναφερομαι
    Ενώ οι πολιτικοί σε ανώτατο κεντρικό επίπεδο μετά από κάποια χρονιά θητείας αποχωρούν οικειοθελώς απο την πολιτική
    Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους δημάρχους και δημοτικους συμβούλους και γενικότερα στην Αυτοδιοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο