Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 2 μήνες στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας! - Τι να προσέξουν οι οδηγοί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από μεθαύριο, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και θα παραμείνουν σε ισχύ για δύο μήνες στην Εθνική Οδό ΑΘηνών Λαμίας. Οι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν προσοχή καθώς μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα είναι και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Μαρτίου θα γίνουν λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης και εγκατάστασης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, και θα ισχύουν στον αριστερό κλάδο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, μεταξύ των χ/θ 53,400 και 52,300, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Ωρωπού.
Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Όσον αφόρά στην αργία της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα αποτελέσει εξαίρεση στις ρυθμίσεις το χρονικό διάστημα από 08-03-2019 έως 12-03-2019.
 https://www.dikaiologitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο