Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πούλμαν από Αθήνα για Κωνωπίνα για την γιορτή του Αγίου Ευθυμίου


        Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στη Κωνωπίνα, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου, ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών προτίθεται να δρομολογήσει λεωφορείο, για τη μετάβαση από Αθήνα στην Κωνωπίνα για να παρευρεθούμε στο εορτασμό της εκκλησίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
    
     Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στο χωριό μας, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου, προτίθεται να δρομολογήσει λεωφορείο, για τη μετάβαση από Αθήνα στην Κωνωπίνα (εάν υπάρξει ικανή συμμετοχή ατόμων) για να παρευρεθούμε στο εορτασμό της εκκλησίας μας.......



   Η αναχώρηση  θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013  και ώρα 07.30 πμ από Αθήνα και η επιστροφή την Κυριακή  20  Ιανουαρίου  2013 .
  Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας, το αργότερο μέχρι την 17η Ιανουαρίου 2013.
 Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται κατά σειρά προτεραιότητας και το χρηματικό ποσό   που αναλογεί κατ’ άτομο είναι 20 ευρώ.

     Για το Διοικητικό  Συμβούλιο
Με εκτίμηση

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο