Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η Αρετή Κετιμέ καλεσμένη στην εκπομπή "Σκόρπια Ζαρια"


       Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 στις 22:00 ώρα Ελλάδας  η Ξηρομεριτισσα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αρετή Κετιμέ είναι καλεσμένη στην εκπομπή "Σκόρπια Ζαρια" μέσα από τον Ελληνικό Ραδιοφωνικό σταθμό της Ομογένειας Σφηνάκια FM
(http://www.sfinakiafm.com/)
       Σας προσκαλούμε στην παρεούλα μας, μέσα από το www.sfinakiafm.com να ακούσουμε πολλά όμορφα τραγούδια με την Αρετή Κετιμέ καθώς και μια δίωρη συνέντευξη μαζί της.  Η Αρετή με την μελωδική της φωνή θα μας κρατήσει συντροφιά και στο Τσατ και στον αέρα Ζωντανά......



       Η Αρετή   Κετιμέ γεννήθηκε  στην Αθήνα   από γονείς  Μεσολογγίτες (απο την Πεντάλοφο).  Η Αρετή είναι μουσικός που παίζει σαντούρι και τραγουδίστρια, ερμηνεύοντας παραδοσιακά τραγούδια, γνωστή κυρίως για το ταλέντο της παρά την μικρή της ηλικία.
         Στα  6 της χρόνια  ξεκίνησε μαθήματα σαντουριού κοντά στον αξέχαστο δάσκαλο Αριστείδη  Μόσχο.  Στα 9 της χρόνια  άρχισε  μαθήματα  πιάνου θεωρίας  στο  ωδείο Αθηνών.  Ταυτόχρονα  άρχισε  ιδιαίτερα μαθήματα  σαντουριού  με τη Λευκορωσίδα   δεξιοτέχνη  Αγγελίνα  Τκατσίεβα   που τη βοήθησαν  στην τεχνική και την γενικότερη  αντίληψη  του οργάνου . 
     Το 2000  και  2003  συμμετείχε  στο  φεστιβάλ της Σύμης  Το 2002  όταν  ο  Γιώργος Νταλάρας   ανακάλυψε το ταλέντο της την κάλεσε  να συμμετάσχει στο πρόγραμμα   του ΖΥΓΟΥ  στην πλάκα δίπλα του,  με  τους  Γεράσιμο Ανδρεάτο  και την Μελίνα Ασλανίδου . Συμμετείχε  στο δίσκο ‘’Από καρδιάς‘’ ζωντανή ηχογράφηση από τον ΖΥΓΟΥ [ΕΜΙ].      
       Τον  Σεπτέμβριο  κυκλοφορεί   το  CD single  με  τίτλο ‘’το  τραγούδι  της Αρετής" . Το   2004   συμμετείχε   στις  τελετές έναρξης και λήξης των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
    Το Δεκέμβριο  του 2010 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος με τίτλο ‘’ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ‘’ (LEGEND)
     Το καλοκαίρι του 2012 συμμετείχε στις παραστάσεις αφιέρωμα στα σμυρνέικα τραγούδια ‘’σμυρναίικο μινόρε ‘’ καλεσμένη  Της Γλυκερίας  ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ Dilek koc και τον δεξιοτέχνη του ακορντεόν Λάζαρο Κουλαξίζη .
     Είναι  σχεδόν  μόνιμη  συνεργάτης  της  ορχήστρας  ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ, των αδελφών Παπαεμανουήλ  του Γιώργου Κωτσίνη  και σχεδόν όλων των λαϊκών και παραδοσιακών  μουσικών και τραγουδιστών .
      Η Αρετή συνεχίζει να εμφανίζεται σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα όπου ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια τραγουδώντας και παίζοντας σαντούρι.
     Αυτή την Κυριακή λοιπόν όλοι συντονισμένοι στο Σφηνάκια FM, τον οποίο σταθμό, ιδιοκτήτης είναι ένας άλλος Ξηρομερίτης μαζί με την φίλη του Ειρήνη (Dj Papaki), ο Γιάννης Φουρνελης,  για μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη με την μοναδική Αρετή Κετιμέ!
ΝΑ ΜΗΝ Λείψει Κανένας!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο