Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Με τον Μάκη Μπότσιο στον πάγκο του έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Γαβρολίμνη


      Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας του Ηρακλή Αστακού με την ομάδα του Προμηθέα Γαβρολίμνης στην έδρα του Αστακού.
   Ήταν το πρώτο ματς με προπονητή τον Μάκη Μπότσιο στον πάγκο του Ηρακλή και ο αγώνας προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου. 
      Ο μικρός Τάσος Ζαρκαδούλας πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα και ήταν η αποκάλυψη του αγώνα αφού εξέπληξε τους πάντες με την αγωνιστικότητα και την απόδοσή του....


  
       Μέσα σε ένα δυνατό ματς ο Ηρακλής κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά ο κακός του εαυτός δεν του επέτρεψε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

     Στο 6' παίκτης της Γαβρολίμνης κάνει μακρινό δυνατό σουτ το οποίο καταλήγει πάνω απ'τα δοκάρια του Ν.Κουντούρη.
Στο 8' σουτ του Γ.Κοτρότσου από πλάγια θέση της μικρής περιοχής , μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 9' διεισδύει ο Γ.Μπαρμπαρούσης στην μικρή περιοχή του Προμηθέα αλλά τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας μπλοκάροντας την μπάλα.
Γύρω στο 11' ο Προμηθέας κερδίζει δύο συνεχόμενα κόρνερ χωρίς προϋποθέσεις για γκολ.
Στο 17' βλέπει κίτρινη κάρτα ο Α. Ζαρκαδούλας για τράβηγμα αντιπάλου.
Στο 19' Ο Θ.Κοτρότσος φεύγει μόνος μπροστά με τη μπάλα αλλά τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας.
Στο 22' σε μια σέντρα του Α. Ζαρκαδούλα από αριστερά πάιρνει κεφαλιά ο Θ. Κοτρότσος και στέλνει την μπάλα στα δύχτια κάνοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων.

   Η Γαβρολίμνη προσπάθησε να πιέσει και στο 32' σε μια σέντρα-σουτ για τους αντιπάλους αποκρούει ο Ν.Κουντούρης και πετά την μπάλα πάνω απ΄την οριζόντια δοκό.
Στο 44' βλέπει την κίτρινη κάρτα ο Α. Αργύρης για επικίνδυνο φάουλ.
    Στο πρώτο επτάλεπτο του β' ημιχρόνου οι παίκτες της Γαβρολίμνης είχαν δυο μικρές ευκαιρίες στην μικρή περιοχή του Ηρακλή χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα την άμυνα.       
    Από εκεί και μετά ο Ηρακλής Αστακού είχε έναν διαρκή αγωνιστικό μονόλογο με τους παίκτες του να κυριαρχούν σε όλες τις γραμμές πλην κάποιων αντεπιθέσεων των αντιπάλων στην κόντρα.
Στο 56' ο Δ. Μπαρμπαρούσης πιάνει δυνατό σουτ που καταλήγει άουτ και πάνω απ'το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 58' σουτ του Γ.Μπαρμπαρούση περνά ξυστά από την γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων.
Στο 60' χάνει μοναδική ευκαιρία ο Α. Ζαρκαδούλας όταν μπαίνει στην μικρή περιοχή των αντιπάλων , τριπλάρει τον αμυντικό τους αλλά κάνοντας ένα χλιαρό σουτ μπλοκάρει εύκολα ο Τσακανίκας.
Στο 69' ο Γ. Μπαρμπαρούσης κάνει στρωτή πάσα στον Γ. Κοτρότσο στη μικρή περιοχή των αντιπάλων, ο Γ.Κοτρότσος με την σειρά του πασάρει στο Δ.Μπαρμπαρούση, ο τελευταίος σουτάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Η ισοφάριση για τον Προμηθέα ήρθε στο 80' από μια στημένη φάση από φάουλ έξω από τα όρια της μικρής περιοχής του Ηρακλή, εκτέλεσε ο Σαλαμούρας στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας του Ν.Κουντούρη κάνοντας το 1-1 , παγώνοντας πάικτες και εξέδρα του Ηρακλή.

      Μετά ο Ηρακλής έβγαλε νευρικότητα και άγχος με αποκορύφωμα μια φάση φάουλ στον Α. Ζαρκαδούλα στην οποία ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τη ροή του αγώνα μετά απο σύρραξη των παικτών και των δύο ομάδων.
     Η φάση έληξε δυο λεπτά μετά με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στο Β.Λιβάνη για ανάρμοστη συμπεριφορά.
     Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και μόλις στο 90' ο Θ.Κοτρότσος προσπάθησε να αρπάξει τους πόντους της νίκης με κεφαλιά του όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Τσακανίκα.
Η διαιτησία του κ. Χρήστου Λάμπρου ήταν καλή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Κουντούρης Ν. , (2) Λιβάνης Β. , (3) Κοτσίνης Σ. , (4) Γκάτσης Ι. , (5) Tafani O. , (6) Κοτρότσος Γ. , (7) Μπαρμπαρούσης Γ. , (8) Ζαρκαδούλας Α., (9) Μπαρμπαρούσης Δ. , (10) Κοτρότσος Θ., (11) Αργύρης Α. 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: (1) Τσακανίκας Ν. , (2) Μπαλαμπάνης Ν. , (3) Διαμαντόπουλος Α., (4) Σαγάνης Κ. , (5) Κλάδος Γ. , (6) Ζέλιος Κ. , (7) Σαλανούρας Λ., (8) Δαδάνης Θ. , (9) Καλαβριζιώτης Α. , (10) Γεωργίου Γ. , (11) Ντζελέπης Γ.

ΑΛΛΑΓΕΣ : 
Για τον Ηρακλή: στο 76’ ο Μπαρμπαρούσης Δ. αντικαταστάθηκε από τονΜαλιγιάννη Α.

Για τον Προμηθέα: στο 65’ ο  Διαμαντόπουλος  αντικαταστάθηκε από τον Τριώτη Ι. , στο 74' ο Ντζελέπης από τον Νεμποτάκη και στο ίδιο λεπτό ο Σαγάνης Κ. από τον Τριώτη Β.

Ο επόμενος αγώνας του Ηρακλή θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο με τον Αστέρα Ναυπάκτου το Σάββατο στις 26/01/2013 και ώρα 15:00

Πηγή: http://www.hraklhsast.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο