Γιάννης Τόμπας: Ο Έλληνας private chef της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Πώς από τα πλοία του Εμπορικού Ναυτικού βρέθηκε να φτιάχνει παραδοσιακές πίτες και ελληνικά πιάτα που κάνουν τις Χολιγουντιανές σταρ να μην υπολογίζουν τις θερμίδες.
Μεγάλωσε στον Αστακό. Σπούδασε στο Εμπορικό Ναυτικό και ως μηχανικός ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. «Δεν ήταν για μένα αυτή η ζωή», λέει από τη Νέα Υόρκη όπου ζει και εργάζεται σήμερα.
«Σκέφτηκα να αλλάξω πορεία. Πήγα σε σχολή μαγειρικής στο Λονδίνο για να δοκιμάσω την τύχη μου ως μάγειρας. Μου άρεσε πάντα να μαγειρεύω. Ηταν το χόμπι μου». Σπούδασε τρία χρόνια και μετά από έξι μήνες στην κουζίνα του περίφημου «Cipriani» αποφάσισε να ασχοληθεί με την κουζίνα ως ιδιωτικός σεφ.........