Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

              Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη είχε χθες ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, στο γραφείο του κ. Φαρμάκη στην Πάτρα.
        Αντικείμενο της συνάντησης του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, η εφ' όλης της ύλης συζήτηση σε ατζέντα θεμάτων που άπτονται στην ανάγκη απόκτησης σημαντικών έργων υποδομών που έχει ανάγκη ο Δήμος Ξηρομέρου, σε πολλούς τομείς........



          Οι δύο νέοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες, οι οποίοι έχουν χτίσει μία προσωπική φιλική σχέση, και σε αυτή τους την συνάντηση έδειξαν ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα, βλέπουν με μία διαφορετική οπτική από την συνηθισμένη την άσκηση της πολιτικής από τις θέσεις ευθύνης που τους έταξαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές και επιβεβαίωσαν ότι προσβλέπουν αμφότεροι σε μία ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία, με στόχο την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση σημαντικών έργων στον Δήμο Ξηρομέρου και κατ' επέκταση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

         Επίσης συζητήθηκε το θέμα αναζήτησης οικονομικών πόρων, στα πλαίσια της νέας θαλάσσιας πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκίνησε ήδη να τρέχει, με την στρατηγική της «Γαλάζιας Ανάπτυξης» να κατέχει κεντρικό ρόλο. Στόχος της συγκεκριμένης στρατηγικής, είναι η εφαρμογή πολιτικών ώστε να υπάρξει αξιοποίηση των θαλάσσιων πόρων με καινοτόμες δράσεις, ώστε να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος της ευρωπαϊκής οικονομίας.
        Ο Δήμος Ξηρομέρου με τα πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμής, οφείλει να παρακολουθεί το συγκεκριμένο θέμα και να αναζητήσει οικονομικούς πόρους προς αξιοποίηση.

13 σχόλια:

  1. Με τα έργα που εγκρίθηκαν από τον Γαλουνη κάνει τον κόκορα ο Τριανταφυλλάκης !!! Όταν εγκριθούν να δημοσιεύσεις ποιος τα έτρεξε αν είσαι μάγκας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τις Οπτικές Γωνίες ...
    Όλοι τα ίδια βλέπουμε με τα ίδια μάτια
    άνθρωποι είμαστε.
    Πέστε μας τα έργα που θα φτιάξετε
    Συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε θα ησυχαστε ποτε το ενα ποτε το αλλο.
    παει ο γαλουνης αφηστε τον ανθρωπο να ησυχασει.
    ετσι ειναι τα εργα καποιος τα αρχιζει και καποιος αλλος τα ολοκληρωνει.
    ασχοληθηται με εργα υποδομης οπως τα αρδευτικα να ποτισθουν ολα τα τσιπουρισια χωραφια απο
    τον αετο μεχρι κατου μαχαιρα χρυσοβιτσα βασιλοπουλο δραγαμεστο να ελθη ο πλουτος στην περιοχη.
    ενδιαφερθηται για τους δρομους να αρπαξετε μεριδιο απο τον τουρισμο.
    καθε μερα εκεινοσ εφαγε κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Καλό θα είναι ο κος Δήμαρχος να μας ενημερώσει για τα θέματα που συζήτησε με τον κο Φαρμάκη και κυρίως τις προτεραιότητες που έθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να πάρουμε και έγκριση σου. 🤦🏻‍♂️

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ?? δεν ξεκινησε κανενα απο αυτα ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ?? εκανε κατι και δεν το ξερουμε ?? ΤΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ..... Σαν αραβας δεν ειναι ρε παιδια?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι που το σχόλιο πάς
      σιγά μην μας πείς ότι είναι και πετρελαιοπηγάς

      Διαγραφή
  6. Βρε μεγάλε των 4:53 είχες ποτέ ενημέρωση από τον γαλουνη τι έφτιαχνε τι χρήματα έρχονταν τα οποία τα πήγαινε που.....και θες ενημέρωση τι είπε με τον περιφερειάρχη βρε ουστ από εδώ κομπλεξικοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:41 για χρυσόψαρο καλά τα πας ο γαλουνης δεν διαφήμιζε το έργο κουβαρα μπαμπινη για δικό του ενο είναι έργο τζαχρηστα? για χαλαροσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε μεγάλε των 2.42 εάν δεν καταλαβαίνεις το σχόλιο μην απαντάς. Ο Δήμαρχος δεν έχει ανάγκη την βοήθεια σου. Όσο για τον Γαλούνη που αναφέρεσαι άστον αυτόν είχε το τέλος που του ταίριαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:05 αν δεν καταλαβαίνεις τι είπε ο 2:42 κάνε ένα κρύο ντους και έλα πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο