Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Κατούνα: Τραυματίστηκε σοβαρά υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Διακομίσθηκε στην Πάτρα


Σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 55χρονος εργαζόμενος στο τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ο οποίος και τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, εν ώρα εργασίας, σήμερα τα ξημερώματα στην Κατούνα....

Ο άνδρας βρισκόταν με απορριμματοφόρο του Δήμου σε δρομολόγιο αποκομιδής σκουπιδιών στην Κατούνα. Έξω από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, περί τις 06:20, ΙΧ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έκανε οπισθοπορεία, χτυπώντας τον άνδρα που εκείνη την στιγμή τοποθετούσε κάδο απορριμμάτων στην θέση του.

Το ΙΧ εγκατέλειψε το σημείο του περιστατικού, οι Αρχές ωστόσο έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του οχήματος και του οδηγού, που αναζητείται.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση και εκφράζονται από τους θεράποντες ιατρούς φόβοι ότι πιθανώς να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το πόδι του.

agriniopress

2 σχόλια:

  1. Όλα στραβα και ανάποδα βλέπω στην πενταετία κασολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κασολας φταίει ρε φιλε η ο άλλος που κολλησε όπισθεν κ όποιον πάρει ο χάρος....α συγνώμη αλκοτέστ έγινε...χαχαχα....μετά σας φταίει ο εκάστοτε Δήμος οποίος κ να είναι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο