Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κασόλα, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Σαρωτικός Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας, στο Κέντρο Μέριμνας, στο ΦΟΣΔΑ, κλπ. 

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κασόλα, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!!

Αγαπητοί Αναγνώστες
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής, δικαστικής αρχής να συνδράμω και να αποδείξω γιατί είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη η πραγματοποίηση σαρωτικού Διαχειριστικού και Οικονομικού Ελέγχου στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας, στο Κέντρο Μέριμνας, στο ΦΟΣΔΑ κλπ. Από συστάσεως τους μέχρι σήμερα. 
      Η κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος τις δύο προηγούμενες Δημοτικές περιόδους είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και μάλιστα χωρίς την ύπαρξη αναπτυξιακού έργου.

      Συνεχίζοντας την έρευνα μου, σήμερα θα σας ενημερώσω για θέματα που αφορούν το Κέντρο Μέριμνας τη χρονική περίοδο, στην οποία Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν ο σημερινός επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κασόλας Αθανάσιος.
       Να τονίσω για πολλοστή  φορά δεν κάνω κριτική στο φυσικό πρόσωπο, κριτικάρω πολιτικές οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή μας. Κάποιοι κάνουν πως δεν το κατανοούν. Με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ας πρόσεχαν.



Ενημέρωση 1: 
          Την 22η Σεπτεμβρίου 2011 συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου μας. Το δεύτερο θέμα της ημερησίας διάταξης ήταν το "Διάθεση  πιστώσεων του προϋπολογισμού οικ. έτους 2011" το οποίο αναρτήθηκε στη διαύγεια με ΑΔΑ, 45ΟΠΟΛΧΖ- ΞΣΡ.  Η πρώτη σελίδα είναι η παρακάτω. Παρακαλώ δείτε την: 

Εδώ στη πρώτη δαπάνη έχουμε το εξής καταπληκτικό:  
 -Με κωδικό  00-6117, δικαιολογία δαπάνης σε σύντομη περιγραφή 
  -Λοιπές αμοιβές λοιπών εκτελούντων ειδικές υπηρεσίες   εγκριθέντα 74.000 ευρώ.

Ερωτήσεις στο κ. Κασόλα:
1)-Ποιες είναι οι ειδικές αυτές υπηρεσίες;
2)-Ποιοι είναι αυτοί οι δικαιούχοι;
3)-Γιατί στη διαύγεια ανηρτημένα δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής;
4)-Προτίθεστε να δώσετε στη δημοσιότητα τα αντίστοιχα ΧΕΠ;

ENHMEΡΩΣΗ 2
      Στις 27 Απριλίου 2012 συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Το 19 θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν: "Διάθεση πίστωσης για αμοιβές εκτελούντων ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία".

Παρακαλώ δείτε το έγγραφο της απόφασης με ΑΔΑ, Β49ΑΟΛΧΖ-4ΩΒ: 


Εδώ έχουμε το εξής απίστευτο και όμως αληθινό:
  Για τη "Σύνταξη και κατάθεση φακέλου για τη συμμετοχή στη δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" για τη αμοιβή της Α΄ δόσης το ΔΣ ομόφωνα αποφάσισε και ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης 9.840 ευρώ σε βάρος του Κ.Α 00-6117. 
-Καλά διαβάσατε για τη Πρώτη Δόση ποσό 9.840 ευρώ!!!

Ερωτήσεις στο κ. Κασόλα:
1)-Ποιος είναι ο δικαιούχος της δαπάνης;
2)-Γιατί στη διαύγεια δεν υπάρχει ανηρτημένο το Χρηματικό Ένταλμα Πληρωμής;
3)-Προτίθεστε να δώσετε στη δημοσιότητα τα αντίστοιχο ΧΕΠ;
4)-Πόσες συνολικά είναι οι δόσεις και ποιο το συνολικό ποσό;

           Ύστερα από όλα αυτά καλώ τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.  
        Σε ότι με αφορά η προσφυγή μου στους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
         Αν δικαιούχος είναι αυτός-αυτή που πιθανολογώ (αυτή τη στιγμή έχω φτάσει κοντά στη πληροφορία, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για την εγκυρότητα της και για αυτό δεν το δημοσιεύω προς το ΠΑΡΟΝ) θα γελάσει κάθε πικραμένος. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. 



14 σχόλια:

  1. Ο ΒΙΤΣΑΣ ΔΕ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ?
    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και δε ξέρω 'γω ποιός άλλος. Δε ξέρω αν θα γελάσει ο πικραμένος και το παρδαλό κατσίκι αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κάρυ με τα λαμόγια την παρέα του κ. Καθηγητά σε γλεντάνε στο φουλ. Όλο για εισαγγελείς και οικονομικούς επιθεωρητές ακούμε αλλά δυστυχώς μόνο ακούμε. Γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας μαζί με τους οικονομικούς επιθεωρητές;Α δε πήρες χαμπάρι ότι τρώνε νόμιμα και με το διαύγεια πλέον νομιμότατα. Τι προσπαθείς να αποδείξεις με όλα αυτά; Μήπως να αφυπνίσεις τον κόσμο; Ποιον κόσμο; Δεν είδες τι ψήφισαν πάλι; Ποιόν κόσμο αυτόν που πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο και στις ρεματιές ενώ ο κάδος είναι έξω ακριβώς απ' την πόρτα του. Ποιον κόσμο αυτόν που παρκάρει το αυτοκίνητό του μες στις καφετέριες και αν τον γράψουν κλαίγεται σα παρθένα. Για ποιον κόσμο αυτόν που αφήνει τα ανήλικα κορίτσια του να γυρίζουν ως το ξημέρωμα στα στενοσοκακα. Ποιον κόσμο αυτόν που αφήνει τα παιδιά του να οδηγούν χωρίς δίπλωμα και κράνος τα μηχανάκια με τις εκοφαντικες εξατμίσεις. Ποιον κόσμο αυτόν που βάζει το παιδί του δημοτικού να οδηγεί το ανασφαλιστο σαραβαλιασμενο αγροτικό για να πάει με τον παππού στα πρόβατα. Δε πήρες χαμπάρι πιο είναι το επίπεδο του κόσμου του δήμου; Μήπως λέω μήπως είναι το επίπεδο του πρατάρη. Πλέον ο αγώνας σου είναι καθαρά σε προσωπικό επίπεδο απλά δε το παραδέχεσαι. Άντε περαστικά σου. Ακούς να σε γλεντάνε ο κάρυ και η παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΑΑΑ????? ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΟΛΑ? ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ? ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΤΙ? ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.22 τελειος ..μια χαρα τα λες αυτη ειναι η αληθεια

    προεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:22 τα ειπες ολα. ακριβως αυτο ειναι το επιπεδο των δημοτων και δεν προβλεπεται να αλλαζει συντομα δυστυχως. ευτυχως που ερχονται και ξενοι - δασκαλοι - στρατιωτικοι και ευτυχως που υπαρχουν και λιγοι καλοι ανθρωποι και προσπαθουν με το καροτσι να κουβαλησουν τον πολιτισμο στους κανιβαλλους - καρναβαλους που θελουν να ψοφησει η κατσικα του γειτονα επειδη ψοφησε η δικια τους απο κακη μεταχειριση και ναι εχεις δικιο ο συγγραφεας κωστας επιτιθεται σε προσωπικο επιπεδο σε συμβουλους και για να επιτυχει το στοχο του χρησιμοποιει καθε θεμιτο η αθεμιτο μεσο. ολοι ξερουμε οτι τοσα χρονια μιλαει για φογοποτια αλλα εισαγγελεας δεν εχει εμφανιστει ακομα αρα μαλλον λεει αρλουμπες για να τραβαει την προσοχη και για να θιξει το ηθος ορισμενων συμβουλων που αυτος μισει. ολο λεει οτι επιασε με την γιδα στην πλατη δυο συμβουλους για φραγκοδιφραγκα και το ξαναλεει και γελαμε εμεις γιατι ρε παιδι μου με 300 ευρω αν τα εφαγαν χαλαλι τους θα φτιαξουν πολυκατοικια. φαντασου να ειχε και κατι χειροπιαστο για τις κατηγοριες που λεει με τοσα λεφτα τι θα εφτιαχνε. ολη μερα θα εσκουζε σε ιστοσελιδες και τηλεορασεις οτι ειχε δικιο. και τωρα θυμηθηκε το 2019 κατι που εγινε το 2011. γιατι κωστα δε το ειπες αυτο το 2014 που αρχισες να επιτιθεσαι στον αποστολακη? απαντα σε παρακαλω πρωτα αυτο και μετα θα τα βρουμε τα υπολοιπα. τοσα χρονια ακομα και παρανομο να ηταν αυτο που εκαναν θα εχει παραγραφει. αντε κανε τωρα καμια σουμα τα ποσα απο το 2011 μεχρι το 2019 να εμφανιστει 1 δις σε προμηθευτες να ζαλιστουμε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα καθίσουν όλοι στο σκαμνί. Πρώην,νυν.Θα κλάψουν μανούλες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω θα πω μια αληθεια που ξερω κ γνωριζω παρα πολυ καλα και δεν ξερω ειλικρινα γιατι λεει χαζομαρες ο δασκαλος. Δημοτικοι συμβουλοιβγαιναν περα μονο με δανεικα για να βγαζουν τον δημο ασπροπροσωπο τωρα γιατι παραποιουν την αληθεια και λενε αρλουμπες στον κοσμο αντι να λεμε και ευχαριστω που τρεχαν για να γινουν δυο πραγματα λενε τους πιασαμε με τη γιδα στην πλατη. Ολα αυτα που γιναν απαιτουν και χρημα και καποιοι να τρεχουν αντε επιτελους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΟΥΖΕΤΕΟΛΟΙ ΜΕΡΑ Κ ΝΥΧΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ .ΟΙ ΠΛΟΙΟΨΙΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΘΕΜΙΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ 11:43 εισαι με τον καρυ και κανεις μπαμ. Εισαι αναλφαβητος κι εσυ. Μια λεξη σωστη δεν πετυχες. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για πείτε μας τα δύο πράγματα που έκανε ο άγιος κάρυ που δεν τρώει να σου πω τα δέκα που δεν έκανε και ούτε πρόκειται να τα κάνει. Όχι, μόνο γιατί δεν ενδιαφέρεται αλλά γιατί είναι είναι και κοντόφθαλμος όπως όλοι εκεί μέσα από τον Δήμαρχο μέχρι τον κλητήρα. Και εγώ ξέρω συμβούλους που χαλάνε χρήμα για να βγούνε αποσκοπόντας να το πάρουν πίσω όταν βγούνε οπότε είναι λογικό να βάζουν απ' την τσέπη τους για να κυλάει το σύστημα και να παραμείνουν στη θέση τους. Το ότι κάποιος βάζει χρήμα απ' την τσέπη του για να προχωρήσει υπόθεση του δήμου σημαίνει ότι κάτι αυτός και οι φίλοι του δεν έκαναν σωστά. Δεν άκουσα κάποιον τόσα χρόνια να βάλει απ' την τσέπη του να φτιαχτεί το σχολείο ή να αλλάξει ένα σπασμένο κάδο. Καλύτερα αρχηγέ μου που σκούζουμε μόνο και δεν έχουμε αρχίσει τις μηνύσεις κατά του δήμου διότι είναι ο πρώτος παράνομος. Έχεις κοιτάξει γύρω σου; Έχεις πάρει χαμπάρι πόσα έργα τρειπλοπληρωσαμε με αυτούς και πόσα ακόμα λόγο μη συντήρησης. Σας πουλάει τρέλα ο κάρυ και σεις αγοράζεται. Ψηφοφόροι του Νέρωνα, ε ψηφοφόροι του Νέρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκάσε και βάλε όνομα ρε μάγκα

      Διαγραφή
    2. Βάλε πρώτα εσύ μωρη λειρατη κότα και μετά θα βάλω και εγώ.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο