Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Ράδιο Silvester μετά από πολλά χρόνια και πάλι, εκπέμπει για λίγες ημέρες 5 - 7 το απόγευμα στη συχνότητα 107,5 Mhz στα FM από Επισκοπή Ιονίου Πελάγους!!!!

 


 
Για όλους εμάς που την δεκαετία του '80 ήμασταν στην εφηβεία, χαραγμένος στην μνήμη μας έχει  μείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός του Silvester, που εξέπεμπε από την Επισκοπή Καλάμου Λευκάδας.
Εκείνα τα χρόνια, φροντίζαμε επιμελώς τα χαρτάκια από τις αφιερώσεις μας να φτάνουν στα χέρια του και κάθε μεσημέρι κάναμε ακρόαση. Ενημερωθήκαμε ότι ο ιστορικός ραδιοφωνικός σταθμός του Silvester, εδώ και κάποιες ημέρες και ως τέλη Αυγούστου, επαναλειτουργεί καθημερινά 5 - 7 το απόγευμα, στην συχνότητα 107,5 Mhz στα FM, πάλι από την Επισκοπή Καλάμου Λευκάδας.


Εκείνη την δεκαετία είχαμε άλλους πέντε ερασιτεχνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που εξέπεμπαν από τον Μύτικα!!! Του Γιάννη του Κατσιγιάννη (Σπίθας), του Μπάμπη του Λιβιτσάνη, του Στράτου του Μαντά, του Βαγγέλη του Φωτόπουλου και του Μήτσου Σκαρογιάννη (Μπακράτσας).
Όμορφες εποχές, που περάσανε και δεν ξαναγυρνάνε...

1 σχόλιο:

  1. Στην Παλαιρο όλο το καλοκαίρι του 1975 έκανε εκπομπή και ο πειρατικός σταθμός Στούντιο 54 στα μεσαία, με πάρα πολύ ωραία λαϊκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο